• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyat mı spor ve diyet mi?

mide ameliyatı mi yoksa biraz sabır ve diyet-spor mu?

• ameliyat kesin çözüm

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

kelebekkimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
75
132
93
40
arkadaşlar merhaba hepinize. 30 yaşındayım ve bugüne kadar bir çok diyet spor denemem oldu sonuç: 16 kiloya kadar kilo kaybım oldu 2 yıl önce ama bu hiç kolay olmamıştı ve her zamanki gibi sonu hüsran oldu stres başka sorunla vs derken beeeen o emek emek verdiğim kiloları fazlasıyla bir güzel aldım... artık ne sabrım kalmıştı ne moralim... en basiti ne doğrudürüst kıyafet bulabilir oldum nede sosyal hayatım mükemmeldi erkek arkadaşımla bile onun benle sorun yaşamasa dahi ben kendi kendime yaşamaya başlar oldum herneyse konunun özüne geleyim :) 8 aya yakın bir zamandır tüp mide ameliyatını düşünüyorum çünkü artık kendimi bir çıkmazda hissetmeye başlamıştım kendime başka bir çıkış yolu bulamıyordum kim bilir belki de bu bir kaçıştı ve kolayıma geldiği için bunu seçmiştim. çok kararlıydım çok da hevesliydim olacaktım ben bu ameliyatı ama çok araştırdım çok didikledim ve sonunda öğrendiklerimden sonra vazgeçtim çünkü hayatımın geri kalanını riskli bir şekilde yaşamak istemediğimi çok iyi biliyordum. eğer düşünenleriniz varsa hiç yanaşmayın derim...
geriye tek bir yol kaldı ve bu spordu... ama ben spor yapmaktan hiç hoşlanmıyordum :mad: ama yapacak bir şey yoktu evime yakın olan büyük bir spor salonu var daha doğrusu bir kaç yer gezdim ve onda karar kıldım. ve şunu farkettim ben aslında spor yapmaktan hoşlanmıyor değilmişim benim sorunum çok başka bir şeymiş. ben gittiğim tüm spor salonlarında gözlerin üstümde olmasından kendimi baskı altında hissediyormuşum yani aslında gittiğiniz yer ve ortam her şeyden önce çok önemliymiş 1 hafta oldu ve ben her sabah inanılmaz bir enerjiyle kalkıp gitmek için resmen dakika sayıyorum ordayken çok mutluyum çıkasın bile gelmiyo inanır mısınız :KK68: kilo da ver meye başladım yediklerim de tabi ki dikkat ediyorum protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ve 7 den sonra ağzıma hiçbir şey sürmüyorum.
kısacası arkadaşlar iş önce sizde sonra da çevrenizde bulunduğunuz ortamda bitiyor :110: ara ara tekrar yazacağım :KK3:

Başlığı gördüm midene dokunma demeye geldim :KK70: çok sevindim sen zaten doğru yolda karar kılmışsın. Hayırlı olsun. Uğra tabi bizim topiklere de bekleriz.:KK66:

Back