• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat mı? Atom tedavisi mi?doktor benden seçim bekliyor.

Arkadaslar bende de gebelikte troud cikti sonrasinda kontrole gittim ve birden fazla nodulum oldugu soylendi ben teoidlerim dengezismis.kimisi cok calisiyomus kimisi az o yuzden ilacla redavi edilemezmis ameliyat dendi.bende doktor bulamiyorum daha dogrusu karar veremiyorum istanbulda tavsiye edebilezceginiz doktor varmi?

Arkadaslar bende de gebelikte troud cikti sonrasinda kontrole gittim ve birden fazla nodulum oldugu soylendi ben teoidlerim dengezismis.kimisi cok calisiyomus kimisi az o yuzden ilacla redavi edilemezmis ameliyat dendi.bende doktor bulamiyorum daha dogrusu karar veremiyorum istanbulda tavsiye edebilezceginiz doktor varmi?
Dr adem karatas yapmisti ameliyatimi. 2014 te o zaman cerrahpasadaydi bir bakin isterseniz. Cok titiz ilgili dr. Ozeldeyse ozelde olmak istemiyorsaniz bu ameliyatta el pratikligi onemli coj aneliyat yapmis drlarin yapmasi onemliymis. Bize cerrahpasa capa dendi. İsleyis yatis taburculuk kalabalik sikinti biraz ama dedigim gibi iyi gecti ameliyatim. Ozel odalarida var hastanenin

Ben ankara da oldum çok memnunum sukur henüz 2 ay oldu ama baya toparladim. Çok geçmiş olsun sizde. Ankara olsaydınız doktorumu tavsiye ederdim

Dr adem karatas yapmisti ameliyatimi. 2014 te o zaman cerrahpasadaydi bir bakin isterseniz. Cok titiz ilgili dr. Ozeldeyse ozelde olmak istemiyorsaniz bu ameliyatta el pratikligi onemli coj aneliyat yapmis drlarin yapmasi onemliymis. Bize cerrahpasa capa dendi. İsleyis yatis taburculuk kalabalik sikinti biraz ama dedigim gibi iyi gecti ameliyatim. Ozel odalarida var hastanenin
14 aylik bebegim var devlet hastanesine refakatci satti disinda almazlar bizim icin sorun olur.birde devlette gun almak zor.o yuzden ozelde olmayi dusunuyorum ama doktorda karar veremedim.

Merhabalar,yaklaşık 3 ay önce bana basedow(graves) hipertiriod teşhisi kondu.önce thyromazol ile tedaviye baslandı o sırada istanbulda bu bölümde 1 numara olan bir Profesöre gittim ve bana ilacın karaciğer enzimlerimi yükselttigini ve vucudumun hapı tolare edemediğini, degerlerimin hızla normale döndüğünü ama nuks etme ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi.Yeni evli olduğum için ameliyat önerdi,atom tedavisi uzun süren bir süreçmis ve yaşım 30 olduğu için çocuk yapmak da gecikiyormuşum.Ameliyattan korkuyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirim dostlar.
Geçmiş olsun şu an ne durumdasınız ameliyat oldunuzmu yoksa tedaviye devammı ediyorsunuz. Benim size tavsiyem eğer ameliyat olmadıysanız hemen ameliyat olun derim. Daha yeni evliymişsiniz hamile kalmadan ameliyat olmanızı yavsiye ederim bendede aynı hastalıktan varmış ben bunu hamile olduğum zaman öğrendim doktorum hamile olmasaydın hemen ameliyat olman gerekir dedi. Atom tedavisini kesinlikle önermi doktorum yaşın genç olduğu için önermem dedi bu arada yaşım 35 en iyi yöntemin ameliyat olduğunu söyledi ama hamileliğim çok zor geçti bu yüzden hep korkuyla grçirdim ama şükürler olsun oğlumu kucağıma aldım her iki haftada kan kontrolü okuyordum şu an oğlum bir yaşında ve iki ay önce ameliyat oldum ilk bes gün kalsiyum problemi yasadım sesimdede kısıklık yaşadım doktor iki üc ay içinde geleceğini söyledi çok büyük olduğu için ameliyat esnasında ses tellerimin birazda olsa zarar gördüğünü söyledi ben iki hafta boyunca hep ağladım bu arada ses terapisinede gittim çok şükür bir ay sonra yavaş yavaş gelmeye başladı şu an normal konuşabiliyorum ama yüksek sesle konuşamıyorum ama onunda zamanla gececigini söylüyor doktorum ama hipertroidi olanlarda kewinlikle ameliyatı öneririm.

Back