• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat korkusu olan arkadaslar.....

tanti

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
486
84
323
İzmir
Merhabalar,

Arkadaslar ben 1,5 sene once miyom ameliyati olmam gerektigini ogrendim ve evet hala ameliyat olmadim o kadar siddetli agrilara ragmen hala ceseret edemiyorum birseylerin iyi gitmedigine eminim ama elimden birsey gelmiyor.
Bugun pisikiyatriden randevu aldim anca iki hafta sonrasina verdiler sonrasinda psikologa yonlendirmesi vs derken kimbilir ne kdar zaman gececek artik ufacik bi can yanmasina tahamulum yok kafayi yemek uzereyim.

Acaba benim gibi bi korku yasayan varmi tecrubelerini anlatsanir nasil basa ciktiniz yada benim gibi cikamadinizmi neler yaptiniz nasil ameliyat oldunuz vs vs anlatirmisiniz tabiki sirf miyom ameliyatinindn bahsetmiyorum....

öncellikle geçmiş olsun. aynı dert bende de var yüzümdeki ufacık beni aldıramadım. şuan sag elimde sinir sıkışması var 3 aydır bandjlı ama bir faydası olmadı . kesin ameliyat diyecek ve ben cook korkuyorum.allah yardımcımız olsun.aslında psikolog bir yere kadar herşey bizde bitiyor ama olmuyor işte

evet kesinlikle hersey bizde btiyor ama olmadi bunca zaman yapamadim belki bi sozu bile ameliyaata karar vermeme faydali olacak ne bilim iste bi umid aslinda esim yanindayim ne olursa olsun dese ama nerdeeee

sanada gecmis olsun arkadasim

Merhaba arkadashlar. 22 yashindayim.Ben gelen hafta ameliyat olucagim. Narkozdan,uyuyup da bi daha uyanmamaktan chok korkuyorum. Bu gune kadar hayati bu kadar chok sevdigimi fark etmemishdim. Narkozdan korkuyorum,lutfen bana yardimci olun.

Back