• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat izlerim beni çok sevdi ayrılmıyor

aksamgunesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
133
0
26
Ordu
Ben 1 yıl önce sezaryenle doğum yaptım dikiş yeri hala belli oluyor çok hafif bir şişlik var ağrım falan yok ama orası öylemi kalacak nasıl gidecek bu ameliyat izleri çirkin duruyor acaba normal mi öyle izlerin belli olması

Ben 1 yıl önce sezaryenle doğum yaptım dikiş yeri hala belli oluyor çok hafif bir şişlik var ağrım falan yok ama orası öylemi kalacak nasıl gidecek bu ameliyat izleri çirkin duruyor acaba normal mi öyle izlerin belli olması

canım ben de 9 ay önce doğum yaptım.ama benim izim belli belirsiz.çizgi gibi sadece.estetik dikiş olmadı mı ki?

Sezeryan doğumlarda doğumdan önce doktorunuzla bu estetik dikişi için ciddi bir şekilde konuşun hem görünüm hemde
enfeksiyon açısından hafife alınacak birşey değil sonuç da :S

merhaba aksamgunesi
ben de sezeryan ile doğum yapalı 2 yıl oldu ve dikiş yerim ilk aylar düzgündü hafif bir cizgi vardı sonraları belirginleşti ve kabardı. bunu cildiye ile görüştüğümde vucudun dış etkilere karşı verdiği savunma olduğunu söyledi ve az sayıda görülürmüş.Aynı zaman da ilk okul da vurulan aşımda nohut tanesi gibi dışarda ve 10 ay önce de safra kesesi ameliyatı oldum. doktorum ameliyattan önce aşımı gördü ve ..... hastası dedi ben de hemen sezaryan izimi anlattım ve yapılabilecek pek birşeyin olmadığını estetikçilerin kullanmış olduğu bir kremin varlığından söz etti lakin umutlu konusmadıda biraz da pahalı olduğu için ben de almadım. Kısaca vucudumu bu şekilde kabullendim :16:
Sen isetrsen bir cildiyeci ile görüş belki çözümü vardır.

doktorunuzla konuşup (ilaç olduğu için adını vermeyeceğim, tarif edeyim, doktor bilir) sorun. ilgili krem ameliyat yarası, eski yara izleri ve sivilce izlerini falan yok etmekte kullanılıyor. jel formunda. uzun bir süreç ama kesinlikle işe yarıyor. benim doktorum ilk randevuda yazdı yolladı, zaten daha önce de kullanmıştım (zorlu ergenliğin sivilceli yolları :17: )

Back