- 12 Aralık 2014
- 97
- 60
- 18
- Konu Sahibi masal diyar
-
Canım bilemiyorumEvet o kremi de duymuştum ama şimdi silikon bant kullanıyorum acaba hangisi daha etkili.
doktorum onermiyo ise yaramadigini soyledi bende kullananlarin yorumunu almak istedimCanım bilemiyorumDr una bi sor ... BiZi de bilgilendir sonrasında
Nasıl işe yaramıyor? Gayet de yarıyor.doktorum onermiyo ise yaramadigini soyledi bende kullananlarin yorumunu almak istedim
bende silikon bant kullaniyorum bi aydir ama daha gozle gorulur bi fark yok gelismeleri yazarim burdan :)Kızlar benimde ameliyat oolalı 2 ay oluyor ve tek ssürdüğüm sşey doktorun vverdiği thiocilline die bi krem ve pek ise yaradığını dusunmuyorumgerçektn deneyip ise yaradigini ddüşündüğünüz bbişey varsa super olur:))
Tamm canim bekliyorum gelismeleri:) bide bişey sorcam size deli gibi kasiniyoo dikislerim olduğu yer suan ve karariyor acaba kötü ye mi gidiyo ya korkuyorm vallaMasal diyar, post: 42490297, member: 644647"]bende silikon bant kullaniyorum bi aydir ama daha gozle gorulur bi fark yok gelismeleri yazarim burdan :)
Tamm canim bekliyorum gelismeleri:) bide bişey sorcam size deli gibi kasiniyoo dikislerim olduğu yer suan ve karariyor acaba kötü ye mi gidiyo ya korkuyorm vallaMasal diyar, post: 42490297, member: 644647"]bende silikon bant kullaniyorum bi aydir ama daha gozle gorulur bi fark yok gelismeleri yazarim burdan :)
Men 8 ay oldu kast alti 300 cc mentor hala ameliyyat izleri getmedi (buyutme ameliyatı olali iki ay oldu tabi izler baya bi belirgin. silikon bant kullaniyorum ama gecirir mi izleri emin degilim. birde lazerle iz sildirme varmis acaba yaptıran yada fikri olan varmi kizlar. bi de izler icin ne kullaniyorsunuz ve nekadar fayda gordunuz paylasirsaniz sevinirim :)
bişey kullandımı canım krem falan izler içinMen 8 ay oldu kast alti 300 cc mentor hala ameliyyat izleri getmedi (
Doktorum kullanma soyledibişey kullandımı canım krem falan izler için
wimdi boyle 8 ay kecmiw kast alti ne sureyim? Krem ? Hangisindenbişey kullandımı canım krem falan izler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?