• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyat izleri icin ne yapiyorsunuz kizlar

masal diyar

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
97
60
18
buyutme ameliyatı olali iki ay oldu tabi izler baya bi belirgin. silikon bant kullaniyorum ama gecirir mi izleri emin degilim. birde lazerle iz sildirme varmis acaba yaptıran yada fikri olan varmi kizlar. bi de izler icin ne kullaniyorsunuz ve nekadar fayda gordunuz paylasirsaniz sevinirim :)

Kızlar benimde ameliyat oolalı 2 ay oluyor ve tek ssürdüğüm sşey doktorun vverdiği thiocilline die bi krem ve pek ise yaradığını dusunmuyorum:( gerçektn deneyip ise yaradigini ddüşündüğünüz bbişey varsa super olur:))

Kızlar benimde ameliyat oolalı 2 ay oluyor ve tek ssürdüğüm sşey doktorun vverdiği thiocilline die bi krem ve pek ise yaradığını dusunmuyorum:KK43: gerçektn deneyip ise yaradigini ddüşündüğünüz bbişey varsa super olur:))
bende silikon bant kullaniyorum bi aydir ama daha gozle gorulur bi fark yok gelismeleri yazarim burdan :)

Silikon bantı bi dört ay falan kullanmak gerekiyor diye biliyorum acele etme sonuç alırsın benim dört ay oldu gibi ama aralarda tatile gittiğimde falan 15-20 gün kullanmadığım zamanlar olduğu için bir ay daha uzatacagim kullanma süresini renkleri baya açıldı ve soldu dikiş yerlerinin diyebilirim

Masal diyar, post: 42490297, member: 644647"]bende silikon bant kullaniyorum bi aydir ama daha gozle gorulur bi fark yok gelismeleri yazarim burdan :)[/QUOTE]
Tamm canim bekliyorum gelismeleri:) bide bişey sorcam size deli gibi kasiniyoo dikislerim olduğu yer suan ve karariyor acaba kötü ye mi gidiyo ya korkuyorm valla:(

Masal diyar, post: 42490297, member: 644647"]bende silikon bant kullaniyorum bi aydir ama daha gozle gorulur bi fark yok gelismeleri yazarim burdan :)
Tamm canim bekliyorum gelismeleri:) bide bişey sorcam size deli gibi kasiniyoo dikislerim olduğu yer suan ve karariyor acaba kötü ye mi gidiyo ya korkuyorm valla:KK43:[/QUOTE]
İyileşiyor, iyileşme döneminde esmer ten ve beyaz ten farklı oluyor. Mesela benimkiler 2. Haftadan sonra kızardılar, şimdi 7. Haftam ve bordo oldular.

Masal diyar, post: 42490297, member: 644647"]bende silikon bant kullaniyorum bi aydir ama daha gozle gorulur bi fark yok gelismeleri yazarim burdan :)
Tamm canim bekliyorum gelismeleri:) bide bişey sorcam size deli gibi kasiniyoo dikislerim olduğu yer suan ve karariyor acaba kötü ye mi gidiyo ya korkuyorm valla:KK43:[/QUOTE]
kasinma yok ama benimkilerde kizardi ilk gunlerde daha acik renkliydi ama o da yaranin kurumasiyla ilgili galiba

buyutme ameliyatı olali iki ay oldu tabi izler baya bi belirgin. silikon bant kullaniyorum ama gecirir mi izleri emin degilim. birde lazerle iz sildirme varmis acaba yaptıran yada fikri olan varmi kizlar. bi de izler icin ne kullaniyorsunuz ve nekadar fayda gordunuz paylasirsaniz sevinirim :)
Men 8 ay oldu kast alti 300 cc mentor hala ameliyyat izleri getmedi (

Eklentiler

• 20150912_093605-1.jpg
    20150912_093605-1.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 439
Back
X