Ameliyat izinden kurtulma serüvenimi paylaşıyorum.

burcumert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
1
2
1
Selamlar. ;-)Benim izim ortalama 20 yıllık bir iz. Keloid değil, hipertrofik scar şeklinde. Sizin gibi forumlardan iyi bir yer araştırıyordum. İlk önce buzla gelen güzellik diye bir başlık okumuştum. Bakırköy'de Sindy Estetik diye bir yer. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda güzellik fuarı vardı. Sindy Estetik'ten gelip küçük bir söyleşi yapacaklardı.İnsanlar merak ettiklerini soracaklardı. Gittiğimde bitmişti. Ben yine internetten araştırmalarıma devam ettim.İkna olmadım.Çünkü buz cildi yakar. Yine bir iz bırakır hem de acı verir. Şişli Etfal'e gidip plastik cerrahlara sordum. Böyle bir yöntemi hiç duymadıklarını söylediler. Başka bilinen yöntemleri anlattılar. Yine ikna olmadım. En sonunda herkesin bildiği fraksiyonel CO2 lazere kaldı işim. Forumlardan edindiğim bilgiye göre Mayaestetik diye bir yer varmış. Hem fazla seans gidilmeyecek hem de ucuz cebimizi yakmayacak olacak efendim.Çapa'da tramvay durağının karşısında kalıyor.Gittim görüşmeye ilk görüşme bilgi amaçlı olduğu için ücretsiz. Sıram geldiğinde içeri girdim.İki kişi vardı . Bir doktor ve onun asistanı; bayan. Kaç kişiye muayene olacağımı sordum.Kaç kişi olsun denildi. Ben tek kişi olsun dedim. İki kişinin yanında soyunamam.Yok efendim ben kendim istemeliymişim asistanı.Hiç olur muymuş?!!!! Ben erkeğim siz de rahatsız olursunuz dedi.İyi de siz işinizi yapıyorsunuz dedim. Hiç böyle şey görmedim açıkçası.Neyse bir doktor ve asistana muayenemi oldum.Paket tedavi denildi.Hepsi peşin!!!2400Tl civarı. 3-4 seansta bitecek. Belki bir seansta bitecek. Derim mi yasın? Bazı ciltlerde tedaviyi kesiyorlar.Çünkü tedavi olacak yerde daha beter bir görüntü elde ediliyor.Kendime niye zarar vereyim? Benimki çok hafif bir iz zaten.Çıktım ordan.En sonunda Acıbadem'e gün aldım. İlk görüşme yine ücretsiz bildiğiniz gibi. Çok kibar bir hanım. Tedavi sürecini anlattı. Birkaç seansta biteceğini söyledi.Kaç seans olacağına sen karar verirsin, dilersen tedaviyi keseriz. Ödeme tek seanslık. 493 Tl ödedim. Canım yanmadı.Lazer öncesi buz torbası ile durdum 5 -10 dk. Fraksiyonel CO2 Lazer uygulaması da çok acımıyor, abartıldığı gibi değil. Ben neler bekledim.Bazı forumlarda resmen can çekişiliyor gibi anlatılıyordu. 5dk civarı sürdü.Sonra yine buz torbasıyla durdum, kış günü 20 dk. buz.;-) Daha sonra topic cream verdi bir hafta kullandım.yanık deri tedavisi için bu. ilk gün duş yasak.İkinci gün alabilirsiniz. Daha sonra contratubex kullandım.Lazer sonrası 5 hafta geçti.% 60 civarı izde hafifleme var.Acıbadm'i tavsiye ediyorum. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…