• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyat için yardım edin

aslize

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
311
66
53
Ordu
herkese mrb uzun zamandır takip ediyorum artık benimde kendime ait konu açma vaktim geldi. ben de sizin gibi güzel cicilere kavusmak için sabırsızlanıyorm. epeydir bazı sorunlarla uğrastım çok sükür hepsi geride kaldı sıra güzel gögüslere kavusmama geldi.sizlerinde sayesinde ins bu süreçten cok güzel bi sonuçla ayrılacam.

çok tesekürler canım insallah sorunsuz bir sekilde atlatırım

bu arada fikir için ben de resim ekliyorum kızlar

herkese mrb uzun zamandır takip ediyorum artık benimde kendime ait konu açma vaktim geldi. ben de sizin gibi güzel cicilere kavusmak için sabırsızlanıyorm. epeydir bazı sorunlarla uğrastım çok sükür hepsi geride kaldı sıra güzel gögüslere kavusmama geldi.sizlerinde sayesinde ins bu süreçten cok güzel bi sonuçla ayrılacam.
Kararin hayirli olsun canim :)
Sorunsuz surecler gecirirsin insallah :D

tsk ederim canım da resim ekleyemedim ya nasıl eklicem

tamam canım bakıyorm hemen çok tskler

Şimdiden hayırlı olsun

Şimdiden hayırlı olsun canım :) inşallah kısa zamanda bu isteğine kavuşursun..

Hayırlı olsun kararın.. inşallah güzel sonuçlar alacaksın.. izlemeye aldım seni

tskler kızlar güzel dilekleriniz için umarım hersey kolay olur

Kervana hoşgeldin, bu kervana sütyenle girilmez girilirse de böyle dantelli olsun seksi olsun efendime söyleyim kırmızı olsun:KK8:
Akabinde ve detayında görüşmek üzere o zaman:D

hosbuldum nemutlubana :)
canım daha belli değil doktorum görüsmeye gidicem ins halit urgana ama bi türlü gidemedim :(

Evet araştırmalarımda sona varıyorum sanırım Dr.Alper Tuncel ile bu işi yapacağım kendisi ile bir görüşme yapmıştım biliyorsunuz. 2. görüşmeyi de yaptık hayırlısı ile 275 cc lik protezin görüntüsü dha çok hoşuma gitti. Kendisinde firmanın özel olarak ürettiği bire bir ameliyat sonrası görüntünüzü görebileceğiniz çeşitli ebatlarda deneme boyu protezler var daha çok memeye benziyorlar. Onu vatkasız sütyen içerisine koyup baktım valla ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gitti acaba diyorum hazır yaptırmışken bu kadar senenin acısını çıkartırcasına 300 cc mi koydurtsam ki kızlar siz ne dersiniz? yaptıran arkadaşlar nasıl karar verdiniz? öptümm

Back