Ameliyat gününe sayılı günler kala ^.^

Marily

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
33
2
28
İstanbul
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takipteydim ve üyelerin geçirdiği operasyon maceralarını hayranlıkla izzledim ^.^ve sıra artık bana geldiii 4 Şubatta Hüseyin Kandulu ya ameliyat olacagım meme dokum olmadıgı için kas altından meme altı kesisiyle olacağım. doktor en başta anatomik protez önerdi fakat ben yuvarlak istedim burdan yola çıktığım yorumlarla sanırım protezim mentor olacak, çok çok heyecanlıyım ve çekeceğim ağrılardan ötürüde korkmuyor değilim ama buna değer birdee doktorum 250-280 cc arası takabileceğini söyledi ameliyat esnasında deneyecekmiş ben büyüklükten gayet memnunum zaten bu kadar ufak memeden snra daha büyüğüne alışamazdım sanırım üstelik omuzlarım çok dar,zayıfım ve boyumda 1.62

Hayırlı olsunn ya böyle ameliyat gününü beklemek fln bence çok güzel heyecanlar korkan arkadaşlar oluyor ama yüksek ihtimalle ameliyatın güzel geçicek ve çok mutlu olcaksın :)

Allah yardımcın olsun öncelikle, hatta hepimizin yardımcısı olsun :) benimde cuma günü olucak inşallah.son dakika aksilikleri olmazsa :S Bende bu forumdan sonra karar verdim :) burda ameliyat olanların güzel mutlu haberleriyle kendi mutluluğummuş gibi seviniyorum.Umarım senin içinde benim içinde herkes içinde enn enn iyisi olur :)

aynen bende ^.^ umarım hiç bir sorun yaşamayız heyecan artıyor seninde çok az kalmış hadii inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…