• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyat gününde adet olucam sakıncalı bir durun olur mu?

Canım ben ameliyat günü oldum, biraz sıkıntı oluyor ilk günleri olması ama büyütülecek gibi de değil, ilaçların etkisiyle kanama çok azalıyor zaten, hele ki seninki son günüymüş hiç sıkıntı olmaz bence, içini serin tut, şimdiden geçmiş olsun. :54:

bende ameliyat günü regli olmustum snrada revizyon oldum vallaaa:) doktor sorun olmaz demişti. ama kardeşimin doktoruyla oturup güne karar verirken regli gününü hesapladılar . doktor eger regli olursan ogün iptal etmek zorunda kalırız ameliyatını demişti kardeşime. bi bildiği vardır die düşünüorum prof adam

ben ameliyat gününü 2 ay öncesinden aldım alırkende bu detayı hiç hesaba katmadım, ameliyatımı bu yüzden ertelemek istemiyorum çünkü bütün izinlerimi ayarladım, inşallah bir sorun çıkmaz yani doktor açısından bir sorun yaratmaz.
Ameliyata girerken çamaşırıda çıkarttırıyorlar dimi?

ben ameliyat gününü 2 ay öncesinden aldım alırkende bu detayı hiç hesaba katmadım, ameliyatımı bu yüzden ertelemek istemiyorum çünkü bütün izinlerimi ayarladım, inşallah bir sorun çıkmaz yani doktor açısından bir sorun yaratmaz.
Ameliyata girerken çamaşırıda çıkarttırıyorlar dimi?

İlk ameliyatımda çıkarttırmamışlardı, bu seferkinde çıkartmak istediler, hatta atletimi çıkarttırdılar ama regl olduğum için kilotuma bişey demediler.

İlk ameliyatımda çıkarttırmamışlardı, bu seferkinde çıkartmak istediler, hatta atletimi çıkarttırdılar ama regl olduğum için kilotuma bişey demediler.

iyi iyi demekki çok sakıncalı bir durum değil öyle olsa bütün doktorlar aynı şekilde bir uygulama isterdi herhalde...
sağol canım cevabın için.

Merhaba,
Ben iki kere burun ameliyati oldum ve her ikisindede regl odum.bende bir problem olmadi,dr.bisey demedi..ilkinde ped kullandim,kilodum kaldi.ikincisinde tampon taktim ic camasirimi cikardilar.dr.ile konusmalisin..

4 ağustosta ameliyatım var ama adetimin son gününe denk gelecek, acaba bir sakıncası olur mu? başına gelen var mı?

bende ameliyat günü olmuştum sadece sancılanmıştım ikisi bir olunca sıkıntı oluştu biraz ama endişe edecek bir şey yok zaten ilaçlardan kanama olmuyor çok az

benimde adet dönemime denk gelmişti sanırım 3 günüydü ve doktoruma sordum bişey olmaz dedi ve ameliyata girmiştim

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, beni rahatlattınız bir aksilik çıkacak diye çok korkuyorum, inşallah hayırlısı olur.

4 ağustosta ameliyatım var ama adetimin son gününe denk gelecek, acaba bir sakıncası olur mu? başına gelen var mı?

canım ben de ameliyat olacağım.. doktorla yaptığım görüşmede adet olmaman gerekir demişti. bence sen en iyi bilgiyi doktorundan alırsın.. ona sor bence.. şimdiden geçmiş olsun..

benim de reglimin son günüydü sorun olmadı.. kilotu çıkarttırmadılar...

benim anlamadigim burun ameliyyatinda ustunuzdeki kiyafeti niye cikarttiriyorlar? :53: bedenimizle ne alakasi var? :26: burun başda yerlesmiyormu ? yoksa benmi simdiyedek yanlis biliyorum? :27: abuuuuuuuuuuuuuu bende ameliyyat olmaliyim? noolcak simdi?:18: :47: :47: :47:

valla nedendir bilmiyorum ama saçma bi ameliyat önlüğü giydiriyolar popo dekolteli :)

Son düzenleme:
benim anlamadigim burun ameliyyatinda ustunuzdeki kiyafeti niye cikarttiriyorlar? :53: bedenimizle ne alakasi var? :26: burun başda yerlesmiyormu ? yoksa benmi simdiyedek yanlis biliyorum? :27: abuuuuuuuuuuuuuu bende ameliyyat olmaliyim? noolcak simdi?:18: :47: :47: :47:

canım mikrop kapmaması için sonuçta burun derisi falan açılacak ve mikroplara teslim olacak sağlık için herşeyy :9:

aslında banada çok anlamsız geliyor o dekolte önlük ve burun ameliyatı için bütün çamaşırların çıkartılması ama yanlış bilmiyorsam küçük bir ameliyat bile olsa acil bir müdahaleye karşın soyunduruyorlar ve önlük giydiriyorlar.

canım ben de ameliyat olacağım.. doktorla yaptığım görüşmede adet olmaman gerekir demişti. bence sen en iyi bilgiyi doktorundan alırsın.. ona sor bence.. şimdiden geçmiş olsun..

evet canım doktora sorucam ama işte son anda bu yüzden bir aksilik çıkmasından korkuyorum, yani adetimin son günü oluyor, bu kadar insan o şekilde ameliyat olmuş, şimdi bana hayır olmaz erteleyelim derse kahrolurum vallahi.inşallah bir aksilik olmaz.

Merhaba,
Ben iki kere burun ameliyati oldum ve her ikisindede regl odum.bende bir problem olmadi,dr.bisey demedi..ilkinde ped kullandim,kilodum kaldi.ikincisinde tampon taktim ic camasirimi cikardilar.dr.ile konusmalisin..

Merhaba ful77 ben de kısmetse haftaya burun ameliyatı olucam. Ameliyat öncesi ve sonrası yaşadıklarını kısaca anlatır mısın? Korku sardı beni. Bayılmak korkutuyor.

bn tam ameliyata gideceim gün sbh adet oldm.mrk etme sorun olmuor gerçi bnm normaldede ağrım olmaz w aşırı şekilde olmuorum..ama ilaçların etkisiyle azalır bnce kafaya takma yani.tek sorun gusü =(

Back
X