Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ameliyat gününü 2 ay öncesinden aldım alırkende bu detayı hiç hesaba katmadım, ameliyatımı bu yüzden ertelemek istemiyorum çünkü bütün izinlerimi ayarladım, inşallah bir sorun çıkmaz yani doktor açısından bir sorun yaratmaz.
Ameliyata girerken çamaşırıda çıkarttırıyorlar dimi?
İlk ameliyatımda çıkarttırmamışlardı, bu seferkinde çıkartmak istediler, hatta atletimi çıkarttırdılar ama regl olduğum için kilotuma bişey demediler.
4 ağustosta ameliyatım var ama adetimin son gününe denk gelecek, acaba bir sakıncası olur mu? başına gelen var mı?
iyi iyi demekki çok sakıncalı bir durum değil öyle olsa bütün doktorlar aynı şekilde bir uygulama isterdi herhalde...
sağol canım cevabın için.
4 ağustosta ameliyatım var ama adetimin son gününe denk gelecek, acaba bir sakıncası olur mu? başına gelen var mı?
benim anlamadigim burun ameliyyatinda ustunuzdeki kiyafeti niye cikarttiriyorlar?bedenimizle ne alakasi var? :26: burun başda yerlesmiyormu ? yoksa benmi simdiyedek yanlis biliyorum?
abuuuuuuuuuuuuuu bende ameliyyat olmaliyim? noolcak simdi?:18:
![]()
![]()
![]()
canım ben de ameliyat olacağım.. doktorla yaptığım görüşmede adet olmaman gerekir demişti. bence sen en iyi bilgiyi doktorundan alırsın.. ona sor bence.. şimdiden geçmiş olsun..
Merhaba,
Ben iki kere burun ameliyati oldum ve her ikisindede regl odum.bende bir problem olmadi,dr.bisey demedi..ilkinde ped kullandim,kilodum kaldi.ikincisinde tampon taktim ic camasirimi cikardilar.dr.ile konusmalisin..