- Konu Sahibi Christian_Louboutin
-
Seninde hayırlı olsun tatlım sen kime yaptırıyosun. Kaç cc takılacak nerden takılacak . Çok sordum:)) gevezeliğim heyecanımdan 1 ay var ama gün boyu sürekli aklımda aklıma geldikçede heyecan yapıyorum.
Saol cnm benimde sayılı günüm kaldı..izmirde olucam ben medikal park hastenesinde ilk görüşmemi yaptım ben pazartesı anestezi uzmanlarıyla görüşmeye gidicem..benim sizden farklı konuda açmıştım ben kısaca anlatayım 2tane cocuğum var 28 yaşındayım hamilelikte çok kilo alımından sarkmalar oluştu doktorumla görüştüğümde anladımki sen büyük göğüs istemiyorsun dedi ve sadece dikleştirme yapılacak ama eğer küçük olursa protez de takılacak ama cooook heyecanlıyım aklımdan hiç çıkmıyor artık 15 Mart sonrası size müjdeli haberlerimle dönerim işallah Dr Şule öztan bir arkadaşımda 1 ay önce aynı doktorda göğüs küçültme ameliyatı olmustu iyi bir doktor)
Ay şuan öpmek istiyorum senine kadar panik durumdayım bi bilsenn ilk başlarda yoktu bu his dünden beri var bazı kısımlarda bastırınca pıt pıt böyle resmen bastırınca geri atıyo sanki dimi öyle miydi sende. yani sertlik değil de katlanmış sanki çözemedim. Nasıl bi histi hatırlıyo musun
hayırlı olsun canım. Benim de 39 gün oldu.. bende de o dediğin hisvar yani içeride buruşukluk hissi.. bende de sağ tarafta yanda mevcut.. solumda onu hissetmiyorum ama risusun dediğine göre geçiyormuş bu durum.. bir de hala çok yumuşak değil benimkiler.. zamanla yumuşayacak herhalde.. valla gitgide daha güzelleşiyorlar orası kesin. ilk günlerdeki ödemler falan gidiyor daha bir doğallaşmaya başlıyorlar..
Kızlar bişi sorucam şimdi ameliyat sonrasında 1 hafta bana annem bakacaktı. Daha doğrusu onda kalıcaktım çocuklarla ayaklanana kadar hem bana hem çocuklara bakmak için. 3 günden fazla tapor alamadığını söyledi. Benim ameliyat günüm cuma cumrts ve pzr sayarsak 5 gün oluyo 5 gün sonra çocuklarla eve dönebilecek kadar ağrılarım azalır mı ? En az kaç gün olması gerekiyo haraket rahatlığı için. (Ne zaman araç kullanabilirim mesela)Aslında kayınvalidem gelse 1 ay bile bakar bize yerimden kıpırdatmaz beni ama eşim benim annem ve kızkardeşimden başka kimsenşn bilmesini istemiyor kendi akrabaları tarafından.
İkinci sorum silikonu meme dokusu altına yerleştirilenlere . Şimdi bende iki ufak olduğundan uzun süre ağrılı bi dönemden geçmem biraz zor olur. Kas altı istiyordum ama meme dokusu altına konulan protez daha az ağrılı oluyormuş. Peki kas altı gibi doğal bir görüntü oluyor mu böyle yaptırıp doğal görünüm aldım diyen var mı?
Cevabın için tşkkürler tatlım kararımı verdim meme başından meme dokusu altına koydurucam çok ağrılı bi donemden geçmek istemiyorum. Meme boyutunuda d cup istiyorum ama bakalım ameliyatta deneyip beğenmezse takmıycakmış zayıf olduğum için bende anormal durucağını iddaa ediyor. 3 hafta sonra Allahın izniyle biticek bu iş. Yalnız ben inanılmaz korkuyorum ya daha zaman var ama hergün daha şimdiden sakinleştirici alıyorum olsada bitse biranönce höf ya bende çok sıkıntı yaptı. Eşimde amma kafaya takıp büyüttün aklın fikrin meme oldu diyo. :))
Canım bende 27 yaşındayım iki ufağım var . Yalnız benim sorun farklı emzirme sonrası göğüs dokum azaldı . Eski tatildeki bikinili resimlerime bakıyorum içim gidiyır 2 beden ufaldı. Zaten normalde çok zayıfım onlarda olmayınca boyumda uzun çubuk kraker gibi duruyorum. Kuzenlerime kardeşime falan göstetiyorum inanamıyolar senin dolgun iri göğüslerin vardı nolmuş küçücük kalmış kesin yaptır diyolar. Annem ve esim hariç nedensr ikisi hariç niye istemiyolar anlamadım gitti. Onlarıda zar zor ikna ettim ama gene gönülleri pek razı değil. Eşim benim için sorun yok sen kendin için yaptırıyosun diyo. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah dilediğimiz göğüslere kavuşuruz.:))
ay aynı benim yaşadıklarım :))
bende öyle hissederdim soldaki protezimi canım ilk 2 ay çok normal bu ben 3. ayımı doldurdum artık hissetmiyorum :)
geçecek merak etme :) geçici bi durum protez yerleşmeye çalışıyor deriyi esnetmeye çalışıyor öyle hemende olmuyor bunlar :)
Canım doktorum süt kanallarına zarar gelmeyeceğini söyledi ama benim halam başka bir doktora ismini vermicem iyi bi doktor. Göğüs ucu kesisiyle yaptırdı . 1,5 sene geçti etrafı kıpkırmızo bir hat yeri belli . Çekindim açıkçası göğüs ucundan. Bende de 2 ufak var hani zaten çocuk düşünmüyorum ama tani ilerisi için ne olur ne olmaz. Bide sana kaç cc takılmıştı. Ben 9o beden göğüslere sahip olmak istiyorum ama kalça yapım dar olduğu için 90 fazla gelebilir deniycem ameliyatta dedi. Öle ben silikonum diye bağırsınlar istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?