Slm arkadaslar ameliyat olacagimiz gun hastaneye neler goturmeliyiz ? birde ameliyattan once meme ultrason cekiliyor mu yani kendimizin mi yaptirmasi gerekiyor yoksa ameliyati olacagimiz hastanemi yapiyor tecrubeli arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.
Merhaba beratti:) once meme ultrasonu ile ilgili sorunu yanitlayayim. Bunu sen kendi imkanlarinla yaptiriyorsun. İster baska yerde ister ameliyatini Olacagin hastanede yani sen nasil istersen. Ben doktoruma sordugumda zaten senin yasin geregi (35 yasindayim) yilda iki kere meme ultrasonu cektirmende fayda var demisti. Silikondan sonra da cektirebilirsin hicbir sekilde veri alimini engellemiyormus. Ama ben noolur noolmaz diye oncesinde cektirmistim. Ameliyat gunu ise ben sahsen hicbirsey goturmedim. Hastanede yikanmis utulenmis paketlenmis bir sekilde mis gibi ameliyat elbisesi gibi birsey giydirdiler. Terlk bone verdiler. Zaten aksamustu hastaneden giyinms bir sekilde cok rahat gule oynaya ayrildim.Dren falan da yoktu zaten bir sıkıntım olmadi. Sevgiler...
Tessekurler gulezelcim, bende amelyattan once cektirmek istiyorum ayni hastane olursa daha iyi olur benim icin.Sanirim sen ayni gun hastaneden ciktin bir gece kalmadin yani. Bende kalmak istemiyorum 3 yasinda ikizlerim var gece beni gormeden uyuyabilceklerini sanmiyorum.19 mayis da turkiye ye gidiyorum, eger bir aksilik cikmazsa 21 mayis yada 22 mayis da ameliyatim olabilir bir hafta kaldi yani:)
Slm arkadaslar ameliyat olacagimiz gun hastaneye neler goturmeliyiz ? birde ameliyattan once meme ultrason cekiliyor mu yani kendimizin mi yaptirmasi gerekiyor yoksa ameliyati olacagimiz hastanemi yapiyor tecrubeli arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.
Merhaba beratti:) once meme ultrasonu ile ilgili sorunu yanitlayayim. Bunu sen kendi imkanlarinla yaptiriyorsun. İster baska yerde ister ameliyatini Olacagin hastanede yani sen nasil istersen. Ben doktoruma sordugumda zaten senin yasin geregi (35 yasindayim) yilda iki kere meme ultrasonu cektirmende fayda var demisti. Silikondan sonra da cektirebilirsin hicbir sekilde veri alimini engellemiyormus. Ama ben noolur noolmaz diye oncesinde cektirmistim. Ameliyat gunu ise ben sahsen hicbirsey goturmedim. Hastanede yikanmis utulenmis paketlenmis bir sekilde mis gibi ameliyat elbisesi gibi birsey giydirdiler. Terlk bone verdiler. Zaten aksamustu hastaneden giyinms bir sekilde cok rahat gule oynaya ayrildim.Dren falan da yoktu zaten bir sıkıntım olmadi. Sevgiler...
merhaba gulezel, ilk önce HAYIRLI olsun karar almışsın...ben hastaneye gittiğimde önü açılabilen pijama, diş fırçası ve diş macunu ve makiyaj malzeme dışında bişey almadım...zaten hastanede terlik, havlu vs verildi ama bu durum hastaneye göre değişiyor olabilir. Esthethica da herşey var, 5 yıldızlı otel gibi, yanında kimse yoksa da hemşireler 24 saat hizmet veriyor....
Canım hastaneye önden açılan yada fermuarlı bir üst,alt eşofman,terlik,elastik atlet,omuzlarına alıp örtecegin bir şal,su,bardak,iç çamaşırı,adet tarihin yakınsa ped (yinede ne olur,ne olmaz iki tane koy çantaya) ıslak mendil,peçete,parfüm....Aklıma gelen bunlar Yaşın 30 u geçtiyse,hiç meme ultrasyonu çektirmediysen çekilmeni öneririm.Ailede meme kanseri yada başka kanser vakaları olduysa doktorunu bilgilendir muhakkak...
merhaba gulezel, ilk önce HAYIRLI olsun karar almışsın...ben hastaneye gittiğimde önü açılabilen pijama, diş fırçası ve diş macunu ve makiyaj malzeme dışında bişey almadım...zaten hastanede terlik, havlu vs verildi ama bu durum hastaneye göre değişiyor olabilir. Esthethica da herşey var, 5 yıldızlı otel gibi, yanında kimse yoksa da hemşireler 24 saat hizmet veriyor....
Arzumcum , sanrim minik bir bavul hazirlayacagim butun bunlarin yaninda, makyaj malzemelerimi de almam lazim:) ultrasyon hic cektirmemistim ama cektirmeyi cok istiyorum umarim bir aksilik cikmazda su ameliyati olurum.Icimde cok buyuk bir kipirti ve heyecan dalgasi var:)hem ailemi gorecek olmam hemde bu cok istedigim ameliyat olayi . az kaldi:)
Canım valla ben çok tedbirliyimdir.İnan bana benim bavulumda daha çok şeyler vardı.Benim ameliyat oldugum hastanede inanılmaz lükstü.Herşey vardı.Mesela terlik veriyorlar ama ben o terlikleri sadece önlügümü giyinipte sedyeye gittigimde kullanmıştım.Harici kendi doktor terliklerimi (Beyaz sabo) terliklerimi kullandım.Tuvaletlerde tuvalet kagıdı,havlu,banyo havlusu falan oluyor tabi.Ama bahsettigim şeyler özel eşyalar sonuçta.Ameliyattan sonra omuzuna alacagın şal senin ihtiyacını çok karşılayacak.Üzerine başka birşey takmana gerek kalmayacak,çok rahat edeceksin.Ameliyat sonrası su,meyve suyu içmen gerekecek.Belki dogrulman zor olabilir.Yatagını hafif yükseltirsin,bardagın içine koyacagın PİPET bile çok iyi olacak,rahat sıvı alımı yapacaksın.Pipet almayı unutmaIslak mendille vücununu,yüzünü silebilirsin.Yemek yedikten sonra ellerini temizlersin..Peçete tabiki lazım Ameliyata iç çamaşırınla girersen ilaçlanabilir.O yüzden yedek iç çamaşırı al,degiştirmek isteyebilirsin Bunlar özel temizlik gereçleri.Ne olursa olsun,yanında bulundur Hee birde kolonya al,hijenik olsun Ultrasyon çektir canım,için rahat olsun Heyecanını anlıyor ve beraber paylaşıyoruz canım.İnan sizdeki bu heyecanı hissedince hep kendi yaşadıgım o güzler aklıma geliyor İnşallah ameliyattan sonrada en az bizim kadar mutlu olursun.Allah yardımcın olsun...
Tesekkur ederim saltam ben beratti ameliyati olacak arkadas:) eger o gece hastane de kalirsam refakatcim olamiyacak umarim ameliyat olacagim hastanede de hemsireler 24 saat hizmet verir . meme dokum oldugu icin kas ustu olack doktorun soyledigine gore umarim fazla agri sizi olmaz da kimseye fazla ihtiyacim kalmaz .
Cok sagol iyi dileklerin icin:) sal ve pipet fikri super arzumcum ozelden telini verir misin bi sakincasi yoksa? ameliyat gunu ve onceside ararim belki heyecanim yatisir:)
Cok sagol iyi dileklerin icin:) sal ve pipet fikri super arzumcum ozelden telini verir misin bi sakincasi yoksa? ameliyat gunu ve onceside ararim belki heyecanim yatisir:)
Tesekkur ederim saltam ben beratti ameliyati olacak arkadas:) eger o gece hastane de kalirsam refakatcim olamiyacak umarim ameliyat olacagim hastanede de hemsireler 24 saat hizmet verir . meme dokum oldugu icin kas ustu olack doktorun soyledigine gore umarim fazla agri sizi olmaz da kimseye fazla ihtiyacim kalmaz .
Beratti, inşallah sağlıklı bişekilde evine dönersin...benimde yanımda kimse yoktu ve ameliyatı olduğum hastanede hemşireler 24 saat hizmet verdiler. hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadım....1 gece kaldım, ertesi gün eve gittim...
umarım ameliyatın istediğin gibi geçer, adına dua ederiz....
öpüyorum
canım amelıyat olacagın hastanedekı hemsırelerde cok ılgılı..sureklı gelıp atesıne bakıyo tansıyonunu ölçüyo ıstedıgın bısey varsa yardımcı oluyo..burunda refakatcım babamdı ve dolabımdan kıyafetlerımı cıkardı hemsıre gıyınmeme yardımcı oldu yuruttu benı bıraz..
bı ıstegın olursa bı kumanda var ordan cagırıyosun gelıyolar hemen.sıkıntı yasamazsın hıc bır sekılde.
gıderkende yanına terlık, peçete , önden dügmelı yada fermuarlı pijama ve terlik alabılırsın.
bıde ıceceksen meyvasuyu tarzında bıseyler..
onun dısında bıseye gerek yok..hastane güzel..hemsıreler ve anestezı uzmanı cok ıyı..
Gizemcim tesekkur ederim icim rahatladi simdi. ama ben cenk beye ulasamiyorum persembenden beri ariyorum tel cevap vermiyor.Dun asistaniydi herhalde neyseki acti telefonu cenk bey cok yogunmus.Gorustugum bayan bana pazartesi randevu verdi muhayene icin ayni gunde ameliyati yapabiliriz dedi, ama cenk beye de soracagim biseyler vardi birde kesin emin olmam gerek pazartesi mi olacak ameliyat. yarin arayin doktor beyle konusun dedi ama sabahtan beri ariyorum kimse tellere bakmiyor.
canım sanırım onların ofıs telefonları sorunlu yoksa ben ordayken neşe calan butun tellerı acıyosu..bende ofıs numarasından 232 lı numaradan ulasamıyorum bu aralar. benım sana ozelden yazdıgm numarayı ara dırek cenk beyle konus..
zaten kendı ozel numarası nette var..benımde sana verdıgım numara..rahatsız olsa ccekıncesı olsa koymazdı numarasını nete..sen verdıgm numaradan ara ve amelıyatta olmadıggı surece telı kendı acıyo..tekrar yazayım sana numara ozellden
Gizemcim ogleden sonra ofis nosundan ulasabildim Cenk beyle de gorustum neyseki:) artik pazartesi muayene sali ameliyat diye karar verildi.Sana ozelden turkiye de kullanacagim ceb noyu veriyorum annemin teli aslinda bu tr ye gidince ben kullaniyorum haberlesip senin muayene gununle benimkini denk getirebilirsek gorusuruz canim.