ben 9 martta ameliyat oldum ve ameliyat fotoma asik olmustum. hafif bir kavis vardi ve cok dogal duruyordu. ama hâlâ o kavisi göremiyorum ben düz iniyor burnum. en son gittigimde doktorum sis olduğunu soyledi ve burun ucuna ve burun ucu arkasina masaj verdi. su an sisligi biraz daha indi ama kavis hala yok. boyle bir durumla karsilasan oldu mu? boyle mi kalacak burnum?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat fotoğrafında burnu kavisli olup ameliyattan sonra kavisi göremeyen var mi?
- Konu Sahibi dilanokcu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Eylül 2017
- 563
- 537
- 103
Ödem geçince toparlanırmı bilmiyorum ama benim dr umun yaptıgı burunlara bakıyorum kavis var hastanın 2 hafta sonraki fotosuna bakıyorum düz iniyor dediginiz gibi ödem kaynaklı büyük ihtimalleben 9 martta ameliyat oldum ve ameliyat fotoma asik olmustum. hafif bir kavis vardi ve cok dogal duruyordu. ama hâlâ o kavisi göremiyorum ben düz iniyor burnum. en son gittigimde doktorum sis olduğunu soyledi ve burun ucuna ve burun ucu arkasina masaj verdi. su an sisligi biraz daha indi ama kavis hala yok. boyle bir durumla karsilasan oldu mu? boyle mi kalacak burnum?
İki kez burun ameliyatı olmuş biri olarak söylüyorum. Masadaki fotoğrafla birebir olmuyor burun çünkü burun iyileşirken şişiyor, burun ucu hafif düşüyor, farklı reaksiyonlar verebiliyor.
Ayrıca o fotoğrafta burun içi araç olduğu için ucu daha kalkık olduğundan daha kavisli görünüyor.
Kendi tecrübemden yola çıkarak şunları söyleyeyim, burun ameliyat sonrası sizin doğru müdahalelerinizde şekillenebiliyor.
Ben evde ilk 5 ay yatmadan burnumun kavis kısmına kavisin belirginleşmesi için ve baskı oluşturup düşmemsi için burnumun alt kısmına ince kısmına bant takıp yatmıştım.
Öncesinde de burnumda da ciddi bi eğrilik vardı, ameliyat sonrası da devam etti.
Her gün eğriliğin aksi yönüne doğru burnuma nazikçe baskı yaptım.
Ayrıca o fotoğrafta burun içi araç olduğu için ucu daha kalkık olduğundan daha kavisli görünüyor.
Kendi tecrübemden yola çıkarak şunları söyleyeyim, burun ameliyat sonrası sizin doğru müdahalelerinizde şekillenebiliyor.
Ben evde ilk 5 ay yatmadan burnumun kavis kısmına kavisin belirginleşmesi için ve baskı oluşturup düşmemsi için burnumun alt kısmına ince kısmına bant takıp yatmıştım.
Öncesinde de burnumda da ciddi bi eğrilik vardı, ameliyat sonrası da devam etti.
bazi insanlarin ameliyat sonrasi 1. aylarinda bile kavisleri belli oluyor ve moralim cok bozuluyor. su anda da burnun düşük yorumları aliyorum ve cok üzülüyorum. doktor burun ucun kalin ve yagli sis olur demisti zaten ama cidden kafama takiyorum.İki kez burun ameliyatı olmuş biri olarak söylüyorum. Masadaki fotoğrafla birebir olmuyor burun çünkü burun iyileşirken şişiyor, burun ucu hafif düşüyor, farklı reaksiyonlar verebiliyor.
1 ay kullandirdi benim doktorum acikcasi ne zarari oldu nede cok faydasiNostril retainer sanki burun ucunu destekliyor gibi ama doktor kontrolünde kullanılmalı tabiki
- 8 Şubat 2023
- 186
- 44
- 18
- 39
Bu konuda size katılıyorum doktorumda kullansanda olur kullanmasanda olur dedi ben aldım gece yatarken takıyorum en azından burun ucunu destekliyor diyorum1 ay kullandirdi benim doktorum acikcasi ne zarari oldu nede cok faydasi
burnunuz cok guzel olmus cidden cok begendim. umarım daha iyi olur. ben de ne yapacagim bilemiyorum benim de cok dogal duruyor sizin gibi
Ayni dertten muzdaribim burnumun ucu ameliyat masasinda kalkikken su an dumduz iniyor. 6 martta ameliyat oldum.dogal.olsun istemistim ama hic ameliyat olmamisim gibi duruyor zamana biraktim artik Eki Görüntüle 3236946 Eki Görüntüle 3236947