- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi nerdennereye
-
eldiven fena acitiyor ya bende bir kere yaptim da öldüm
acısız olmasının imkanı yok
kökten kılı çıkarmak istiyoruz
resmen yoluyoruz
acımaması için uyuşmak lazım heralde mafoldumben
acısız olmasının imkanı yok
kökten kılı çıkarmak istiyoruz
resmen yoluyoruz
acımaması için uyuşmak lazım heralde mafoldumben
tatlim belki tüyleri yanlis tutuyorsundur eger kil köklerine yakin tutarsan tüylerini daha az aciyor ve kesin kökleriyle geliyorlar ben sahsen böyle yapmaya calistim canim daha az acidigini fark ettim ben tüm bikini bölgenimi alabildim:lepi: sadece biraz fazla sürdü ilk yaptigimda nice tüysüz günlere insallah:1hug:
Denedim..
Bu yöntemi bulanı şapur şupur öpmek lazım :) Sonuç mükemmel..
Acımıyor denemez ama yapıtıkça acı azalmaya başlıyor.
Bi sorum olacak,uzun süredir bu yöntemi kullananlara acaba tüyleri azaltıcı etkisi var mı bu yöntemin?
haklısın sanırım canım acımaması için uyuşturmak lazım. emla krem vs falan herkes yazmış forumda ama ona da aslında doğal bir çözüm üretsek süper olurdu. aklıma şey geldi buzdolabı poşetine buz koyup biraz yolacağımız yerde bekletip uyuşma sağlayabilir miyiz? buz gerçekten uyuşma sağlıyor çünkü.
geçenlerde kulağımdaki delik tıkanmıştı,küpeyi bir türlü geçiremiyordum kulağıma,acaip canım acıyordu. buz tuttum kulak memesine ve uyuştu ve şaak diye geçti küpe kulağımdan ve zerre kadar canım yanmadı. o yüzden buzla uyuşturup sonra eldivenle tek tek yolsak işe yarar belki... kılsız tüysüz sorunsuz günler dilerim
iyide tek tek uzun uzun almak daha acili agda yap cart diye bir celsede gitsindelikafadulden
Yok hiçbişey sürmüyosun , tut ve çek olay bu :))
bu işin püf noktası sabır :))
yapış yapış ağda yok,ağdacıdan çekinmek yok.. biraz acı,az bişey kızarıklık hepsi o kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?