- 29 Mayıs 2009
- 173
- 1
- Konu Sahibi nerdennereye
cok saolun kizlar hic ise yarayacagina ihtimal vermemistim ama ise yariyo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iila eczanelerde satılanlar mı olmalı?
daha bast yapılılar var onlardanda aynı performansı alabilir miyiz
ya arkadaslar simdi en cok merak etitgiim sey sudur bu eldiven ayni agdag gibi kökten mi aliyor yani 3-4 hafta kil tüy cikmiyormu ?? bu soruma cevab verirseniz cok sevinirim ya
soruma cevab veren yokmu ya :çok üzgünüm:
ya arkadaslar simdi en cok merak etitgiim sey sudur bu eldiven ayni agdag gibi kökten mi aliyor yani 3-4 hafta kil tüy cikmiyormu ?? bu soruma cevab verirseniz cok sevinirim ya
doktor eldiveni olması daha iyi çünkü tutuş gücü var yani kaymıyor birbirine sürtünce bile kaymıyor o yüzden en işe yarayanı o daha basit yapılısına gerek yokki hastanelerden bile isteyebilirsiniz annanem öle yapıyodu ahaha eczanelerde 1-2 tl civarı satılıyor 1 çift eldivenin tum parmaklarıda 5 kullanımlık yani 20 gunde bir temizlensenz 3 ay bi cift eldiven yeter :)
kokoshatuna ve navb cok cok tessekürler arkadaslar yarin sabah dogru eczaneye
bende bugün ilk defa eldiven mucizesini denedim şekerlerzemuszemus epilasyon aletinden ve ağdadan cok daha iyi en azından daha az acıyo tavsiye ederim köküyle geldiği için zor cıkar sanırım güzel bi buluş tecrübeylen sabittir ohh be kurtuldum kıldan tüyden :teytey::sm_cool:
bnde koltuk altı ve bikini bölgesini jiletle alıyodum daha sonra koltuk altımı eldivenle almaya başladım ama bikini bölgesi ni alamıyorum çok acıyo ya lütfen başka bi çözüm varmı ağdada çok actıyo
sağol canıma.s.
uyguladıktan sonra yorumlarını yazarsan sevinirim
ben hala tırsıyorum çünküdelikafadulden
kizzz navb halen tirsdigim icin denemedim deme neler kacirdigini bir bilsen kafana taslara vurarsin keske daha önceden yapsaydim diye:roflol: yani fazal aci cekmeden kolayca zahmetsizce tüyleriden kökten kurtulmak varmidir derdim evelden ama varmis arkadaslar Eldiveni kesinlikle tavsiye ederim süper birsey annemden dogmus gibi tertemiz oldum bu kadar basit odlugunu bilseydim hic agdaya bulsmazdim ilk zamnalarda birsey sorcam yillardan beri kullana arkadaslar eldiven kökten alyior yani agdag gibi acaba azaltiyordami bunu cok merak ediyorum ya ???
bunun haricinde süper cok memnunum mucize cözüm eldiven bitti o caresiz günler :teytey::sm_cool:sırnaşık şey