Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba arkadaşlar bende bebeğim emmediği için moralimi yüksek tutmak için üye oldum baktımkı benim gibi birçok insan var benim bebeğim 11 günlük silikon uç ile bile emmedi bende ameda sağma makinası kulllanıyorum sürekli sağıyorum ama emmeyecek mi soruları kafamda arttıkça birde sağdan soldan gelen laflar yüzünden sütüm azalmaya başladı bende 2 saatte bir 60cc veriyorum şuan 50 çıkıyor kalanınıda mama ile takviye yapıp yediriyorum sorum şu ameda pompa kullanan arkadaşlar acaba bebekleriniz sonradan göğsünüze alıştımı yoksa hep biberon mu istiyor yani nereye kadar sağacağız yada ne yapmalıyım lütfen bilgisi olan paylaşabilirmi??
annesinin lokumu
Kayıtlı Üye
bende uzun zmn uyuyduğunda sütümü sağıp biberonla veriyordum biberona alıştığı için anne memesini reddetti fakat daha sonra kaşıkla vermeye başladım şimdi memeyi almaya başladı çok acıkınca saldırıyo bende emzirme sürelerini açtım ve memeyi almaya başladı dilerim sizinkide öyle olur
tşk ederim umarım tutar,arada bir veriyorum göğsümü ama çok ağlıyor kafam çok karışık ne ypcm blmyrm=(
annesinin lokumu
Kayıtlı Üye
bnmki bugünde aynı şeyi yaptı göğüsümün birini emdi diğerini verdim çığlık çığlığa kıyamet koptu emziğini verdim belki uykusu gelmiştir diye genelde uykusu gelince emmek istemiyo bi ara uyur gibi oldu baktım uyuyacağı yok çektim ağzından memeyi emzirdim gayette güüzel emdi yani seni maymun gibi oynatmasını ufascıkda olsa nasıl biliyo eşeekkkk
canım öncelikle etraftan söylenenleri kesinlikle takma.
sen annesin bebeğin için herşeyin en iyisini sen bilirsin.
başkasının sözleri yüzünden sıkıntı yapıp sütün azalırsa daha kötü olmaz mı?
oğlum 4 günlükken sarılık olmuştu pompayla sağıp vermeye başladım ve şuan 3.ayına girdi hem göğsümü hem biberonu alıyor hala sağıyorum.
ahhhhhhhh bana neler dediler neler.........
sütün azalır,biberona alışırsa kaşıkla bişey veremezsin vs vs...........
bende çok üzülmüştüm ama sonra kendimi toparladım ve bebeğim için herşeyin iyisini ben bilirim dedim.
bana birşey söylendiğinde cvp.bile vermiyordum yada hııııı diyip geçiyordum,karşılık vermiyorlardı sonra.
eğer eşinin ailesi birşey diyorsa eşinle konuş uygun bir dille susmalarını istesin.
senin morale ihtiyacın var.
SONUÇTA BEBEĞıM ANNE SÜTÜNÜ ALIYOR BıBERON YADA GÖĞSÜM NE FARKEDER Kıııııııı.....
Canım bu arada anne memesine en yakın biberonu tercih edersen daha da iyi olur.
Ben aventin 1 damlalıklı olanıyla başlamıştım.
Az aktığı için anne memesini bırakmadı.
Hem fazlada tıkanmadı.
Ben tıkanmasından çok korkardım da
yada dk.browns'u iyi anlatıyorlar.
bibonla ver ama arasırada göğsünüde ver unutmasın.
canım benim sen bana çok güzel moral oldun çok tşk ederim bebeğimin ilk haftalığından beri ilkkez dün akşam denedim göğsümü verdim zorlayarak ve ikisinide emdi çok şükür çenesi kuvvetlendi dün moralim çok bozuktu ama akşam eşimle sohbet ettim biraz daha sonra bol sıvıya verdim kendimi dün gece sütümde çoğaldı bu sabah oğlum beni yine emdi yine çok şükür
kalan sütümüde sağdım biberonla verdim onuda içti acaba bırakırmı tekrar diye düşünürken senin cvbını okudum ve sormadan cvbım oldun çok tşk ederim umarım değişmezde beni emer bebeğim.seninde bebğin çok ttlı maş.allah nazarlardan korusun:=))
canım bu arada sen ne ile sağıyorsun ben elektrikli pompa ile sağıyorum biyere gitmeye kalksam onudamı götüreceğim =) diye düşünüyorum şimdide?? eczane pompasıda aldım bi işe yaramadı ..sen ne kullanıyorsun nasıl yapıyorsun..??