• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ambigram Alyans

haha süper :) cok mutlu olurum.bende kocisime dogumgünü mektubu yazmakla mesgulum su an :)

çok güzel ama ben yazıları okuyamadım altına yazdınız diye farkettim:)

canım burdan belli olmuyor evet ama keşke bir tarayıcım olsaydı da öyle ekleseydim foto makinesinden beyaz kağıt parladığı için net çıkmadı maalesef

canım burdan belli olmuyor evet ama keşke bir tarayıcım olsaydı da öyle ekleseydim foto makinesinden beyaz kağıt parladığı için net çıkmadı maalesef

olsun cnmm ama güzel valla yaratıcı bi fikir:)yüzüklerimizi aldıgımızda böyle bşy oldugunu bilsem kesinlikle yaptırıdım:)

Bulabileceğini sanmıyorum canım özel yapıyorlar
Yani biz ambigramı yaptık sadece yüzüğe işleme olayını yaptırdık

araştırdım biraz iki isimli değilde hep tek isimle örnek var angels and demons tan kopya çekilmiş kayda değer bir şey bulamadım açıkcası:ecrin_bebek:

Evet canım.. tek isim kolay ama iki isimde harflerin uyumu gerekiyor uyumlu değilse baya zor hatta olmuyor bazen..

olur tatlım uğraşılırsa g ve a harfini birleştirip e elde etmek gerekiyor onun dışında sorun yok :))

kaydirigubbakcemile5 teşekkür ederim ama keşke emin olabilsem,hiç güzel bi çalışma görmediğim için emin olamıyorum

Aa bizim yüzüğü bir görsen alası gelse güzel diyemezsin :P
Ya da bizim aşkımla eserimiz olduğundan bana mükemmel geliyor :)

yok canım çektim fotosunu ama gözükmüyor canlı kanlı görmek lazım :)

Back