• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ambigram Alyans

Dilal2a

Psikolojik Danışman
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
851
2
116
Arkadaşlar ben çok meraklıyım ambigram yapmaya erkek arkadaşımla da yüzük takmadan önce beraber isimlerimizden ambigram yaptık( bir taraftan bakınca onun ismi diğer taraftan bakınca benim ismim okunuyor) ve gümüşçüye gidip özel işlettik çooook güzel oldu ben orjinal gibi yapamazlar demiştim ama tam da istediğim gibi yaptılar hatıra olsun diye yaptırdık şimdi tek taş takıyorum ama yüzüğümü ölene dek saklıcam..:1hug:

böyle bi hoşluk isteyenlere ambigram konusunda yardımcı olabilirim bi çok çift arkadaşıma yaptımzemuszemus

bir deyişle tersine çevirme, sunulduğu şekliyle okunabildiği gibi, tam tersine çevrildiğinde de okunabilen grafiksel figürlerdir.

=) çok güzel 1şeye benzior.. hoşuma gitti boshayallersmile yazıyı nasıl oluşturdunuz...
kızlar biz kendimiz oluşturduk yazıyı isimlerimizden ne kadar uyumlu ve hoş olabilrse o kadar güzel oldu.. zor bir şey ama harfleri uyumlu hale getirmek.. yüzükte küçük olduğundan resim eklemedim tam görülmüyor resimde ama bir kağıda ambigramımızı yapıp eklerim fotoğrafı

DİLARA

GÜNAY

kızlar çok güzel olmadı farkındayım ama fotodan ancak böle çıkıyor biraz oynadım daha iyi gözüksün diye.. ama yüzükte daha hoş net çıkarsa yüzüğüde koyarım

ay cok merak ettim vaktin oldugund abi ulvi/özlem yapabilir misin opuyorumnanaktan

şu an sınavlarla cebelleşmekteyim canım ama biter bitmez uğraşırım sözz opuyorumnanaktan

internette var ambigram yapan siteler ama harfler eşit olunca yapıyor. bizimde çok güzel olmuştu.

bizim harflerimiz eşit değildi tatlım kendi çabamızla yaptık :)))

Sınavlarında başarılar canım
bana da dener misin bir ara ya, kulağa çok güzel geliyor :)

nescum bana isimleri yazarsın özel mesajla ya da buraya haftaya yapmaya çalışırım..

ayrıca tek isimle de oluyor kızlar illa sevdiğinizin ismiyle yapmak zorunda değilsinizsositososito

çok teşekkürler kızlar iyi geçiyo çok şükür sınavlarımm stres atıyorum sizlerle ilaç gibisiniz maşallaahh...opuyorumnanaktan

ben nette denedim böyle birsey cikti,hos görünmüyor ama kenimiz yaptogimiz zaman süslü püslü olur
güzel olur
isteyen özelden yazsin adresi vereyim :)

dila canim sanada yardimci olur belki

ambigram.jpg

yok canım ya ben daha özenli yapıyorum vallakaydirigubbakcemile2
özlemi anladım da diğerinde ne yazıyo çıkaramadım

Ulvim

askitomon ismi :) ulvide iki isimde ayni uzunlukta olmasi gerekiyormus bende denemek icin ulvim yaziverdim

zor ismis bu ya :)

canım L ve İ harfi hiç olmamış bak gaza geldimm sana en mukemmelini yapıcamdelikafadulden

Back