AMBALAJI BİLE AÇILMAMIŞ, Fiyatının Altında Günlük Nemlendirici Krem

angelnr*

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
858
69
318
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, Boyner'den kendim kullanmak için aldığım Biotherm marka nemlendirici kremi satıyorum, aldığım esnada yurtdışından bana set halinde farklı bir markanın ürünleri gelince bunu açıp kullanma fırsatım olmadı.

Parabensiz sağlıklı bir nemlendiricidir. Biotherm zaten malum çok iyi bir marka, termal su içerikli Aquasource nemlendirici krem. Karma ve normal tüm ciltlere uygundur.

Ambalajı bile açılmadı, Boyner'e girip alsanız size verecekleri üründür yani birebir :)

image.jpg
image (2).jpg

image (1).jpg

80TL'ye satıyorum. Bu fiyata bulunmaz başka yerde. Mağazadaki satış fiyatı 130 liradır.

Son düzenleme:
Fiyatı 70 liraya düşürdüm arkadaşlar ilgilenenler var mı? :) Mağazadaki satış fiyatı 130 liradır, ambalajı bile üzerindedir fotoğraflarda görüldüğü gibi.

Merhaba, orda tek bir urun satamazsiniz yazmiyor. Parca basina tek topik acmayin diyor, yani anladigim kadariyla birden fazla satis yapanlar her urune tek tek topik acmasin manasinda. Satmak istedigim baska bir urun yok, bu durumda ne yapabilirim yani...

Ama tabi yanlis anladiysam yonetici arkadaslar fikirlerini belirtebilirler. Tesekkurler.
Merhaba benim burada gördüğüm bu ben de okudum böyle bişey yazmıyor ama yöneticiler tek ürün olan konuları kapatıyor
varsa onlar gerekeni yapar zten ;)

Arkadaşlar merhaba, yukarıda satışını yaptığım kreme ufak bi yılbaşı hediyesi ekliyorum. Yine kendim için aldığım Maia marka argan yağını da birlikte göndereceğim krem satışıyla. %100 saf, organik sertifikalı en iyi argan markalarından birinin yağıdır. Hem cilde hem duş sonrası saç uçlarına uygundur. Açıp 1 kez kullandım, daha kutusunda duruyordu onu da hediye etmeye karar verdim bu satışla. Benim devamlı müşterisi olduğum Hande Polat'tır aktarım (televizyonlardan bilen bilir) ondan almıştım, ara ara almaya devam ediyorum zaten. Fotoğrafları aşağıda
Not: Kremin son fiyatı 70 TL.

image (3).jpg
image (4).jpg

Arkadaşlar satışta olan ürün Biotherm nemlendirici kremdir yanlış anlaşılma olmasın. En üstte fotoğrafları olan. Argan yağı da yanında verilecektir hediye olarak. Var mı ilgilenen

Back