- 22 Mayıs 2024
- 32
- 10
- 3
- Konu Sahibi DeepThinker
Merhaba, Amazon ya da shopify yaparak e-ticaretle ilgilenenler var mı? Bilgilerimizi paylaşalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz yaptınız ve pişman mı oldunuz deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirimDropshipping yaparak uzun vadede hiçbir şey kazanamayıp zamanınızı öldürürsünüz. Lütfen bu saçmalığa kanmayın.
Üzüldüm arkadaşınız adına depo kiralamak başlangıç için riskli evet. Drop denemiş miydi?arkadaşım amazonda kiraladı maalesef dilediğini bulamadı zararla ayrıldı
Hayır denemedim. Hakkında yapilan üç beş mantıklı insanın yorumlarını dinledim.Siz yaptınız ve pişman mı oldunuz deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Anladım, teşekkür ederim.Hayır denemedim. Hakkında yapilan üç beş mantıklı insanın yorumlarını dinledim.
dropdu sanırım onun ki amazon kafasına göreydi fatura beğenmiyordu kesintisi çoktu felan birde dolar üzerine olunca onlara ufak (amazon) bizlere aşırı masraf diyorduÜzüldüm arkadaşınız adına depo kiralamak başlangıç için riskli evet. Drop denemiş miydi?
Şirket açtıysanız shopify da entegre edebilirsiniz eğer yaparsanız aklınızda olsun ve reklam verin mutlakaBen biraz ilgilendim. Ama Türkiye'de olunca ödeme sıkıntısı çıkıyor. Zar zor stripe ayarlıyoruz. Onun dışında da meta ikide bir reklam hesabını kapatıyor. Ama yine deneyeceğim. Şirketi açtık boşa gitmesin
Evet zaten shopify ile ilerleyeceğim. Ama sanırım bu sefer tiktok reklamlarını kullanacağim.Şirket açtıysanız shopify da entegre edebilirsiniz eğer yaparsanız aklınızda olsun ve reklam verin mutlaka
Anladım fatura ve idalerden dolayı çok sorun çıkar diye duymuştum demek doğruymuş. Teşekkürlerdropdu sanırım onun ki amazon kafasına göreydi fatura beğenmiyordu kesintisi çoktu felan birde dolar üzerine olunca onlara ufak (amazon) bizlere aşırı masraf diyordu
ondan önce bi tanıdıkları yapmış bu işi onların vasıtasıyla girmiş adam çok çok iyi kazandı
bende girecektim hatta girme çıkamazsın işin içinden dedi öyle kaldı
Tictoc kullanan çok var mantıklı ve amazon ads de yapabilirsiniz. Yanıt için teşekkürlerEvet zaten shopify ile ilerleyeceğim. Ama sanırım bu sefer tiktok reklamlarını kullanacağim.
Şirket nasıl açtınız peki?Evet zaten shopify ile ilerleyeceğim. Ama sanırım bu sefer tiktok reklamlarını kullanacağim.
Ondan ziyade Meta çok paranoyak her gün reklam hesabını askıya alıyor. Onunla uğraşmaktan yoruldum.Tictoc kullanan çok var mantıklı ve amazon ads de yapabilirsiniz. Yanıt için teşekkürler
İngiltere'de açtım şirketi 1st formations diye bir mükellef sitesi var. Paramı verdim onlar benim adıma sanal ofis oluşturup İngiltere'de şirketi açtılar. Bana da bütün resmi belgeleri gönderdilerŞirket nasıl açtınız peki?
Anladım bu sıkıntılı bir durum yaratmıyor mu acaba?İngiltere'de açtım şirketi 1st formations diye bir mükellef sitesi var. Paramı verdim onlar benim adıma sanal ofis oluşturup İngiltere'de şirketi açtılar. Bana da bütün resmi belgeleri gönderdiler
Onu malesef bilmiyorum tictoc çok kullanmadım ve organic reklam yapmak çok zor ve emek isteyen iş.Ondan ziyade Meta çok paranoyak her gün reklam hesabını askıya alıyor. Onunla uğraşmaktan yoruldum.
Bir sıkıntı yaşamadım ben. Nasıl bir sıkıntılı durum olabilir ki?Anladım bu sıkıntılı bir durum yaratmıyor mu acaba?
Tiktok ben de çok kullanmadım. Zaten organik değil hedefim. Tiktok reklamları ile ilerlemek. Bir de Amazon ürünleri en çok tiktokta gidiyor. Basit paket açılımı falan yapıyorlarOnu malesef bilmiyorum tictoc çok kullanmadım ve organic reklam yapmak çok zor ve emek isteyen iş.