Kontakt Lens amazon colors

ena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
146
2
kızlar ben lens alacağım amazon green düşünüyorum ama forumda baktım pek resim göremedim mümkünse amazon green lerimizi burada paylaşalım mı ? eğer amazonun daha iyi renkleri varsa tavsiye edebileceğiniz onları da koyalım. ayrıca amazonda çap seçeneği var mı ?? batma yapıyor mu ??

lens muayensi yaptırmadan lens sakın alma parana da canınıda yazık edersın ben nerdeyse her marka kullandım lens muayenesı yaptırdım megerse hep yalnıs lensler kullanmısım ve ondan dolayıymış yaşadığım butun sorunlar.ve sdece bir marka uyuyor bana ama cok rahatım cunku gozume ne uygun bılıyorum.

canım doktora ne diyeceğim renkli lens kullanacağım bi problem var mı diye mi muayeneye gideceğim ? bak bunu öğrendiğim iyi oldu aslında.

ben AMAZON SKY BLUE aldım geçenlerde..fotosunu eklerim..
tmm rengi felan hoş ama tek gözümde sorun yaşadım,firmaya göndericekler..
batma ve kayma yaptı bende..
soloticayı görmeden önce çok doğal bulmuştum ama şimdi öncelik bana göre solotica ama AMAZONUDA beğendim ..
işte bunlarda SKY BLUE fotoları:)

canım çok güzel çok yakışmışlar sana, gri-mavi gibi çok doğal durmuş. makyajınla da çok juyumlu olmuş napsam acaba yeşil almasam mı ya :97: canım bir de çap seçtin mi ? ondan kayma yapıyordur bir de

çok tş ederim..valla cnm hayır çap felan seçmeden direk aldım

ya bana kimse lnens muayenesi yapmadı

ben 5 ten fazla optikçide de denedim yani lens sadece gittiğim 1 yerdeki lens battı o kadar. birşey olmaz heralde yaa

TEK GÖZÜMDE batma olunca sanırım lenste sorun var diye düşündüm ama bilemiyorum acaba çaptan dolayıda olabilirmi:44:

amazon işte yaa müthiş durmuş.. ama gözlerimizde güzel cnm şimdi maşallah

tek gözümde sorun yaşayıp firmaya göndermiştim,yenisini göndermişler..şu an için bir sorun yok demekki sorun varmış lenste.haber vereyim dedim

çok dogal duruyor lensleri internetten mi alıyorsunuz? Bir de benim göz capıma doktor 7.85 dedi..Sizce dogru olabilir mi bu???? Lensler 8.li degerlerden başlıyorr

B.C si senin gibi 8 den küçük olanlar 8.4 veya 8.6 kullanabiliyolar.. ama genelde 8.6 tolare ediyor..

amazon colors- green (yeşil)

(alıntıdır)

bende bunlardan almaya karar verdim :)

Son düzenleme:
benim amazon color aqualırm var kendi gözüm de yeşil aslında ama onların rengi daha bi güzel hem de hiç kimse anlamıyor herkes ne kadar güzel gözlerin var diyor:)

Eklentiler

• $DSC00251.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 327
  • $DSC00251.JPG
    84,6 KB · Görüntüleme: 339
Son düzenleme:
benim amazon color aqualırm var kendi gözüm de yeşil aslında ama onların rengi daha bi güzel hem de hiç kimse anlamıyor herkes ne kadar güzel gözlerin var diyor:)
aqua cok acık mavidir aslında senn gözlerin yesil diye yesil durmus.. ayrıca kızlar batma ve kayma captan kaynaklanmaz lenste sorun vardır.

Ben yaklaşık 3 yıl amazon green kullandım diğer lenslere göre çok doğal gelmişti bana o zaman uzaktan da çok güzel görünüyrdu doğru ama yakından tam bir felaket pörtlek görünüyr birkere fotograflarda çok güzel çıkıyr aldanmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…