• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amatör çizimim

PosionIvy

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
81
34
18
30
10 yıl sonra tekrar resim yaptım nasıl olmuş kızlar birde hatalarımı söylerseniz çok sevinirim kendimi geliştirmem için . birde resimden anlayan briirsi varsa onunla konuşmayı çok istiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
2014-10-02 20.10.02.jpg

10 yıllık bir araya göre çok iyi.Yüz konusunda biraz daha uğraşmalısınız bence.Bir de göğüslerini biraz büyük çizmişsiniz ama gayet güzel ellerinize sağlık eminim bir iki denemeden sonra çok daha iyi çalışmalar çıkarırsınız.:KK39:

On yıllık araya göre iyisiniz, ama üst gövde, alt gövde ve kafa arasında orantı yok. Dairelerle orantılama yapabilirsiniz. Mesela şöyle;

Tonlamada da eksiginiz var. Bu arada çizeceginiz seylerin fotograflarını incelemek cok faydalı oluyor. Hem tonlama hem de oranlar icin.

Ben de cok iyi oldugumu söyleyemem, gördüklerimi söyledim.

çok iyi deyip yalan söylemek olmaz ama umut verici diyelim:) bende amatör olarak çizimle ilgileniyorum. kaynak vb konusunda yardımcı olabilirim

çok güzel bir resim ressam olmak isterdim doğrusu bende bence omuzlar geniş,kollar ince ve göğüslerde büyük olmuş.

On yıllık araya göre iyisiniz, ama üst gövde, alt gövde ve kafa arasında orantı yok. Dairelerle orantılama yapabilirsiniz. Mesela şöyle;

Tonlamada da eksiginiz var. Bu arada çizeceginiz seylerin fotograflarını incelemek cok faydalı oluyor. Hem tonlama hem de oranlar icin.

Ben de cok iyi oldugumu söyleyemem, gördüklerimi söyledim.

çok hoş bir video teşekkürler :)

Back