Örgü Amatör bi çalişma :)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
  • Konu Sahibi EU3
ellerine emegine saglik canim
güle güle kullan

• Konu Sahibi EU3
ay çok güzel olmuş..ellerinize sağlık canım=)

• Konu Sahibi EU3
bunun nesi amatör. bence gayet güzel olmuş. keşke ben de yapabilsem böyle bi tane..

• Konu Sahibi EU3
örgu ormesini biliyosan kolay ya bişeyi yok canım bende yapamam dıyodum ama oldu bak begenemene sevındım :)

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık bende yapmak istiyorum içine başka ip koyuyormusun canım kaç ilmek başladın kaç numuara şişle ördün canım güle güle kullan

• Konu Sahibi EU3
canım çok güzel olmuş ellerine sağlık bende yapmak istiyorum içine başka ip koyuyormusun canım kaç ilmek başladın kaç numuara şişle ördün canım güle güle kullan

1ytlılık patik ipleri varya ondan koydum tuylu ipi tutsun dıye.
8numara normal 7 numarada olabilir.tam olark hatırlamıyorum buyuk paspatı kaç başaldıgımı ama 90 100ilmek galıba klozet ortusu ,30bŞLADIM ARRTIRARTTITRA 40YAPTIM BIRAZ ORDUM KESTUM30İLMEGE KADR.
DİEĞR PASPASIDA İP ARTTI AZCIK OYUZDEN YAPTIM 40BAŞALDIM ONUDA 1KILODAN FAZLA İP GİTTİİ.TUYLU İPOLARK YANI.KARIŞTIRDIGIM İPTE 3YUMAK GITTII

• Konu Sahibi EU3
güzel olmuş canım hiç amatörcede değillllllllllll maşallah yanikaydirigubbakcemile3

güzel olmuş canım hiç amatörcede değillllllllllll maşallah yanikaydirigubbakcemile3

sğl canım öğrendıma rtık benb uişi. 2tane daha yaptım ama kart okuyocu arkadaşta.gelsın onlarında resmını eklıycem

sğl canım öğrendıma rtık benb uişi. 2tane daha yaptım ama kart okuyocu arkadaşta.gelsın onlarında resmını eklıycem

a maşallah ya ciddi iki tane dahamı yaptın...becerikli olmak güzeldir...ellerine sağlık canım..koy fotolarını paylaş bizimle...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kartokuyucu gelsın eklıycem canım rwsımelrını brını anneme bırnı kayınvalideye yaptım

Çok güzel olmuş canım...
Emeklerine sağlık... a.s.

kadriyem göremedim ama ben resimler açılmıyoooo:çok üzgünüm:
merak etmiştim yaptığını

elinize sağlık çok güzel olmuş. bende yağmak istiyorum ama bu klozet kapağına ördüğünüzün yapılışını anlatabilirmisiniz.yani o ovalliği nasıl verdiniz.

elınıze saglık gayet guzel ...ben de örmek ıstıyorum ama bı sorum olacak ,kaymıyormu bu paspaslar ??????????

ellerine sağlık canım,bende aynısının pembesini yapmıştım.
ben arasına ip katmadan sadece sakallı iple ördüm paspasın altına halı kaydırmazlardan dikmiştim, buda bi alternatif, ama senin yaptığından deniycem inşallah...çok kullanışlı oluyo bunlar makinede hiç bişey olmuyo...süper...hemde şık...
güle güle kullan...çok güzel olmuş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…