- 16 Ocak 2022
- 1.238
- 484
- 29
- Konu Sahibi DilekHanim
Anladim neyse artık sonucu güzel olsunda peki tedavi falan aldın mı kendiliğinden mi geldi hamilelikTıpkı ameliyat a girer gibi hazırlıyorlar insanı ama korkulacak bir şey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim neyse artık sonucu güzel olsunda peki tedavi falan aldın mı kendiliğinden mi geldi hamilelikTıpkı ameliyat a girer gibi hazırlıyorlar insanı ama korkulacak bir şey yok
Ne bilim hastaneye giden biri degilim kan bile aldiramiyordum ama bunlar galiba en basit göreceğim şeylerSedyeye uzanıp anesteszi veriyorlar zaten on dk falan iş bitiyor yavaş yavaş kendinize geliyorsunuz normal hayata dönüyorsunuz sadece kasık ağrıları oluyor lekelenme olmamıştı bende özelde yaptırdım ben anestezili burdaki devlette anestezi yoktu korkulacak bir şey yok anestezili işlem için söylüyorum hakkınızda hayırlısı umarım bir sorun yoktur
Çok şükür kendiliğinden oldu ameliyat olacaktım o ay hiç düşünmedim stres çok etkiliyor hamile kalmayıAnladim neyse artık sonucu güzel olsunda peki tedavi falan aldın mı kendiliğinden mi geldi hamilelik
İnşallah Rabbim bize de anne olmayı nasip etsinŞahsi fikrim bu en basiti bence bende çok korktum gitmeye şükür geldi geçti .ama tüp bebek tedavisi çok daha zor işlem hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Çok sevindim ya ne güzel peki herhangi bi ilaç kullandın mi vitamin falanÇok şükür kendiliğinden oldu ameliyat olacaktım o ay hiç düşünmedim stres çok etkiliyor hamile kalmayı
Folik asit verdiler ve ben artık umudumu kaybettiğim için hamile kalmadan birkaç ay önce bıraktım sigara da içiyordum ilişki olduktan sonra hemn kalkıp tuvalete gidiyordum ama Allah isteyince gerçekten oluyorÇok sevindim ya ne güzel peki herhangi bi ilaç kullandın mi vitamin falan
Sevindim senin adınaFolik asit verdiler ve ben artık umudumu kaybettiğim için hamile kalmadan birkaç ay önce bıraktım sigara da içiyordum ilişki olduktan sonra hemn kalkıp tuvalete gidiyordum ama Allah isteyince gerçekten oluyor
Nasıl gidiyor hamileliğinizFolik asit verdiler ve ben artık umudumu kaybettiğim için hamile kalmadan birkaç ay önce bıraktım sigara da içiyordum ilişki olduktan sonra hemn kalkıp tuvalete gidiyordum ama Allah isteyince gerçekten oluyor
Çok şükür iyi gidiyor bu hafta doğum olackNasıl gidiyor hamileliğiniz
Çekiyor hangi doktora giderseniz zaten ben hiç doktoru görmedim asistanlar vardı hepMerhaba arkadaşlar amasya devlet hastanesindeki tüm kadın doğum doktorları hsg çekiyor mu yoksa sadece fadıl bey mi? Bende hsg çektirmeyi düşünüyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Teşekkür ederim.Çekiyor hangi doktora giderseniz zaten ben hiç doktoru görmedim asistanlar vardı hep
Merhabalar , bende aynı soru için forma girdim .Siz deneyimlediniz mi acaba ?Arkadaşlar aranızda Amasya şifa tıp merkezinde yada Dr Gülbin Yıldıran muayenehanesinde rahim filmi çektiren var mı ?
Evet canım ama ben Amasya sabuncuoğlu eah de çektirdim anestezili 10 dk içinde hiç ağrımda olmadı sonrasındaMerhabalar , bende aynı soru için forma girdim .Siz deneyimlediniz mi acaba ?
Gülbin hanım şifada mı çektiriyormuş filmiMerhabalar ,konu başlığını görünce yazmak istedim .Op.Dr.Gülbin hanım tarafından şifa tıp merkezinde Hsg çektiren var mı aramızda deneyimlerini öğrenebilir miyim ..?
Evet gelmeden arayıp ondan randevu oluşurmanı istedi.Orada çekeceğini söyledi.Konu başlığını görünce çektirenlerşn fikrini almak istedim .Teşekkür ederim .Şifa tıp merkezini de bilmiyorum hiç .Gülbin hanım şifada mı çektiriyormuş filmi
Gülbin hanım şifada mı çektiriyormuş
Evet canım ama ben Amasya sabuncuoğlu eah de çektirdim anestezili 10 dk içinde hiç ağrımda olmadı sonrasında