- 16 Ocak 2022
- 1.238
- 484
- 29
- Konu Sahibi DilekHanim
Arkadaşlar aranızda Amasya şifa tıp merkezinde yada Dr Gülbin Yıldıran muayenehanesinde rahim filmi çektiren var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anestezi aldınız mıBence özel hastane ye gerek kalmadan Osman Fadıl kara var devlet hastanesi de çok iyi bir doktor ben ondan çektirdim çok rahat ti ve ücretsiz
Nasıl bir yol izlendi nasıl randevu alınıyorEvet aldım
Osman Fadıl hoca var randevu almadan muane olmaya gidebilirsin zaten rahim filmini o çekiyor benim bi buçuk sene çocuğum olmuyor du çikolata kisti de vardı dokotr a tüplerim tıkanık olabilir mi dedim rahim filmi çekelim dedi kan falan aldılar anestezi gördü onayladı yatış verdi ağrısız bir şekilde çektilerNasıl bir yol izlendi nasıl randevu alınıyor
Birgün içinde mi oluyor bunlarOsman Fadıl hoca var randevu almadan muane olmaya gidebilirsin zaten rahim filmini o çekiyor benim bi buçuk sene çocuğum olmuyor du çikolata kisti de vardı dokotr a tüplerim tıkanık olabilir mi dedim rahim filmi çekelim dedi kan falan aldılar anestezi gördü onayladı yatış verdi ağrısız bir şekilde çektiler
Yok bana âdet in bittikten sonra hemen yapmalıyız dedi adetim bitti iki gün sonra yaptılarBirgün içinde mi oluyor bunlar
Teşekkür ederim hamilesin galiba şimdiYok bana âdet in bittikten sonra hemen yapmalıyız dedi adetim bitti iki gün sonra yaptılar
Çok şükür 9+5Teşekkür ederim hamilesin galiba şimdi
Tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahÇok şükür 9+5
Tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
Cok soru sordum pazartesi rahim filmi cektircem anestezi nasıl veriyolar damar yolu mu aciyorlarAmin amin inşallah darısı başınıza inşallah
Cok soru sordum pazartesi rahim filmi cektircem anestezi nasıl veriyolar damar yolu mu aciyor
Hakinizda hayırlısı olsun inşallah tıpkı ameliyat olakmis gibi giydiriyorlar ameliyathane ye götürüyorlar bana nasıl verdiler bilmiyorum ya damar yolu açıyorlar zaten serum veriyorlar anestezi de ağzıma buhar şeklinde bişey verdi içine çek dedi iki saniye sonra bayılıyorsun aynı gün içinde taburcu ediliyor zaten birazcık kanma oluyor ler halinde başka bir şey de YokCok soru sordum pazartesi rahim filmi cektircem anestezi nasıl veriyolar damar yolu mu aciyorlar
Bı rahim filmi için bu kadar şey yaptıklarını bilmiyodumHakinizda hayırlısı olsun inşallah tıpkı ameliyat olakmis gibi giydiriyorlar ameliyathane ye götürüyorlar bana nasıl verdiler bilmiyorum ya damar yolu açıyorlar zaten serum veriyorlar anestezi de ağzıma buhar şeklinde bişey verdi içine çek dedi iki saniye sonra bayılıyorsun aynı gün içinde taburcu ediliyor zaten birazcık kanma oluyor ler halinde başka bir şey de Yok
Tıpkı ameliyat a girer gibi hazırlıyorlar insanı ama korkulacak bir şey yokBı rahim filmi için bu kadar şey yaptıklarını bilmiyodum