Amacın ne?

artık zaten erkekler kadın gibi oldular. Kadın çalışıcak bütün düğün masraflarında yarı yarıya yardımcı olacak erkek ne zaman isterse o zaman evilenilecek yeminle yakında kadınlar erkekleri istemeye gidecek. İnan ki artık erkekler midemi bulandırıyor. Çocuk istemesem evlenmekten soğudum. Böyle para muhabbeti yapanlar genelde evililik sırasında çok fazla yıpratırlar.

Erkek arkadaşınız bana çok detaycı ,çıkarcı ve maddiyat meraklısı biri gibi geldi kusura bakmayın da . Haa Bozulmakta da haklısın ne demek ben daha iyisini yaparım diyor öncesin de de bana masraf çıkarma diyor. kişiye aileden iyi kimse bakamaz benim nacizane görüşüm bu . evlenince en ufak bir istediğiniz dahi olsa bu adam size bana masraf çıkarma mı diyecek..Ayrıca dengesiz oluyor bu durumda ! Aşağılar gibi sen önce telefon al falan diyor bu sizi küçük gördüğünü gösterir..Estetik olmak , burnunuzu yaptırmak sizin kişisel tercihiniz 18 yaşından büyüksünüz kimse siz yaptırma yaptır vs diye baskı yapamaz. Ayrıca burun sizin ona ne ! üstelik kendi paranızla olmak istiyormuşsunuz onu hiç ama hiç ilgilendirmez. Ondan izin bile almanız çok gereksiz. İlişkinizi gözden geçirin bana göre.

Fragmanı şimdi görmüşsünüz filmin detaylarını evlenince izlersiniz.
Eşler arasında sanırım ihanetten sonra en büyük problem bu maddi mevzular.
Sıkıntı etmem derseniz mesele yok ama bence sıkıntı olur

Çok haklısın kesinlikle. Sevgilin de kusura bakma ama biraz hödük en kibar deyimiyle. Git estetik ol sonra evlenelim nedir ya şakası bile çok çirkin. Ayrıca maddiyata çok önem veren biriyle hayat geçmez. Sen okumuş bi insanın tabiki çalışmakta istersin ama bunun sürekli dile getirilmesi çok kötü. Bence iliskini objektif bir şekilde gözden geçirmelisin...

çok paracı birine benziyor.
kadından para bekleyen erkeklerden hoşlanmıyorum. buna hakkı olduğunu düşünmüyorum, beni hangi çağa gönderirseniz gönderin böyle düşünüyorum.
çalışmalısın baskısını doğru bulmuyorum. hele ki iş arayıp duran bir insana.
bana masraf çıkarma ne demektir ya.
az çok neyse elindekini bölüşecek özverili adamlar lazım. insan parasını karısına nasıl fazla görür nasıl ona para harcamak istemez bilmiyorum.

10 aylık bir ilişki çok taze. Sizin daha birbirinizi tanıyor olmanız lazım. Nerdeyse hiç ciddi bir Tartışma olmaması lazım çünkü, henüz olacak kadar samimiyetin ilerlememesi gerek. ben hep temkinli yaklaşırım. Benim düşüncem böyle. ama siz bana göre karşılıklı 10 aylık değil de 3 yıllık sevgiliymişsiniz gibi konuşmalara gitmişsiniz ve üsluplar da öyle.

Yol verin gitsin, sonra daha çık kırılıp üzüleceksiniz çünkü şimdiden kendisi çok ileri bir samimiyette (!) . Insan biraz çekinir yahu . Ilk aylar öyle olmasa da daha ince davranır falan. Çok negatif geldi kendisi bana.

Son düzenleme:
Maddiyatı bu kadar gündeme getiren insanları samimi bulmuyorum... :KK12: Belli ki paragöz biri. Acaba bir mesleğiniz olmasaydı da sevebilir miydi sizi? Bunu bir sorgulayın bence :KK14:

Yazdı yazdı yazdı, yazdım, yazdım...
Bu tarz konuları, bu konular hakkındaki esprileri de ayrıca, yazışarak değil de en azından telefonda konuşsanız? Yani yazmak nedir, yazmakla anlaşmak zor olabilir, konuşarak, ses tonu ve söyleyiş tarzı eşliğinde söylenen şeylerle yazıda söylenen şeyler farklı etki bırakır.

Her sakanin altinda bir gerçek yatar
Bana pek evlenilecek biriymis gibi geldi karşınızdaki kisi

Sizin babanıza telefon aldiramadiginizi bile biliyor.
Bu kadar yakin gorupte her seyinizi anlatmayin
Erkek millleti bu
Basta can ciğer kuzu sarmasi gibi gozukurler
Sende samimiyetine inanir anlatirsin

Sonra o senin hakkinda bu kadar cok şey öğrenince aranızda ki gizemde bitiyor
Ve seni çok iyi tanıyormus gibi mesajlar atıyor
Basta belki hosuna gider seni tanıması
Sonuçta taniyosa ilgileniyordur diye
Ama isin asli öyle değil
Arada ki gizem bitince
İliski de balonun havasının sonmesi gibi sönüyor

Hem o erkek degil mi evlenmeyi biliyorsa sana bakmayida bilecek
O ne oyle sürekli maddiyati ortaya atmak
Bu iliski seni cok üzer benden soylemesi
Zaten sinava hazirlaniyorsun
Bır de onunla mi ugrascaksin
Evlenmeyi dusunuyorsa destek olmayi da cok dusunsun bir zahmet beyfendi

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim tahmin ettiğim gibi aklın yolu birdir..Ona göre adımlarımı atacağım ..

X