Aaa çok şaşırdım şu anyumurtluyorsun. ben adetliyken yani 5. günün de filan doktora gitmiştim yumurtan çatlamak üzere, biter bitmez deneyebilirsin demişti şaşırmıştım mesela.
Evet bu ikinci gebeliğim mesela. ikisinde de ilk ay üstüne gördüm. Bu ikinci gebeliğim de biraz daha anladığım için test yaptırdım. adetime 1 hafta kala beta hcg de çıkmıştı.Doktora gittim adet mi düşük mü diye üstüne görüyorsun demişti. Enteresan işlerAaa çok şaşırdım şu an
Gördünüz di mi sizdeikincisinde görülüyor.
Kan ver benceGördünüz di mi sizde
Ay çok heyecanlıyım. Eki Görüntüle 2604410 Bence gözüküyo. Artık hayal mi görüyorum napıyorum anlamadım yani.
Zaten dayanamadım. Doktor randevusu aldım. Akşam kontrole gidicem işten sonra. Bakalım ne çıkıcak.Kan ver bence
Merhabalar. Acaba sonucunuz ne oldu? Ben de ayni durumu yasiyorum. Ama ben ovulasyon testi yapmadim. Idrsr testi de yalnizca benim gorduyum hayali cizgi cikti. Goz yanilmasi saniyorum. 56ci gunum bu. Kan sonucunuz ne cikdi?Adet gecikmemin 54. Gününde olmama rağmen gebelik ve ovülasyon idrar testlerim aşağıdaki gibi. 54 gün sonra yumurtluyo olabilir miyim gerçektenEki Görüntüle 2604335
Şöyleki, doktora gittiğimde o gün yumurtladığımı gördük. Doktor hemen folik asit ve yumurtanın tutunması için hormon ilacı verdi. Başka herhangi bir hastalık da söylemeyince çok rahatladım açıkçası. Ben de hala adet olmadım ama en azından artık ruhen rahatım. Gebe değilim. Sadece geç yumurtluyorumMerhabalar. Acaba sonucunuz ne oldu? Ben de ayni durumu yasiyorum. Ama ben ovulasyon testi yapmadim. Idrsr testi de yalnizca benim gorduyum hayali cizgi cikti. Goz yanilmasi saniyorum. 56ci gunum bu. Kan sonucunuz ne cikdi?
10 gün geçmiş test yapsana varsa çıkar.Şöyleki, doktora gittiğimde o gün yumurtladığımı gördük. Doktor hemen folik asit ve yumurtanın tutunması için hormon ilacı verdi. Başka herhangi bir hastalık da söylemeyince çok rahatladım açıkçası. Ben de hala adet olmadım ama en azından artık ruhen rahatım. Gebe değilim. Sadece geç yumurtluyorum
Mmm bence yok. Yani ben kendimi öyle inandırdım açıkçası10 gün geçmiş test yapsana varsa çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?