B blue.girl Guru Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 187 15 318 31 Balıkesir 26 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi blue.girl #1 arkadaşlar çoğu arkadaşım fazla kilolardan şikayetçi bense zayıflıktanmafoldumbenmafoldumben aranızda benim gibi kilo almak isteyenler yokmu acaba? beraber motivasyonla kilo alalım ne dersiniz yorumlarınızı mutlaka bekliyorumopuyorumnanaktan
arkadaşlar çoğu arkadaşım fazla kilolardan şikayetçi bense zayıflıktanmafoldumbenmafoldumben aranızda benim gibi kilo almak isteyenler yokmu acaba? beraber motivasyonla kilo alalım ne dersiniz yorumlarınızı mutlaka bekliyorumopuyorumnanaktan
L lilalove Ziyaretçi 26 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi blue.girl #2 sen benimle şöyle bi hafta geçir 2 kilo garanti Boyun kaç ve kaç kilosun canım? belki üzülmeye değmiyodur.
sen benimle şöyle bi hafta geçir 2 kilo garanti Boyun kaç ve kaç kilosun canım? belki üzülmeye değmiyodur.
B blue.girl Guru Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 187 15 318 31 Balıkesir 26 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi blue.girl #3 165 boyum kilo 45 kemiklerim belli oluyo resmen bide o kadar çok yemek yiyorumki almak için :S 5 kilo alsam süper olcak ama yok alamıyorummafoldumben
165 boyum kilo 45 kemiklerim belli oluyo resmen bide o kadar çok yemek yiyorumki almak için :S 5 kilo alsam süper olcak ama yok alamıyorummafoldumben
L lilalove Ziyaretçi 26 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi blue.girl #4 hmm. stres altında falan mısın? Vitaminle falan takviye yapsan? hiç uzmandan yardım aldın mı
Kalliste Guru Kayıtlı Üye 30 Nisan 2007 9.109 59 363 55 Eskişehir 26 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi blue.girl #5 Bizim forumda her dertten yakınanlar var a.s. Verdiğim linkten devam edebilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194381-kilo-almak-isteyenlerin-paylasim-alani.html, mevcut başlıklarımız mevcut olduğunda benzer konular ilerlemiyor sizinkide onlara benzemesin verdiğim linke yazarsanız arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır...
Bizim forumda her dertten yakınanlar var a.s. Verdiğim linkten devam edebilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194381-kilo-almak-isteyenlerin-paylasim-alani.html, mevcut başlıklarımız mevcut olduğunda benzer konular ilerlemiyor sizinkide onlara benzemesin verdiğim linke yazarsanız arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır...
B blue.girl Guru Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 187 15 318 31 Balıkesir 27 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi blue.girl #6 teşekkür ederim çok saolun yeniyimde birazcık bulamdım:kedi:
X xxxyeLizxxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2009 7 0 86 İstanbul 27 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi blue.girl #7 kilo alanlar nasıl kilo aldıklarını yazsın lütennnnnn