• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ama ben artık onla olmak istemiyorum:(

aybige_hatun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
39
0
16
Bursa
kızlar merhaba
ALLAH rızası için akıl verin:(

eski sevgilimle ayrıldım. evet onu seviyodum. ama karşılıklı hatalarımız kibir ve gururdan dolayı ayrıldık. o beni beklemiş bende onu beklemişim..

hayatıma biri girdi. bakınca "maşaalah kendini ne iyi eğitmiş. ne güzel yerlere gelmiş" dediğim bi insandı..
sonradan çocugun bana bişeyler hissetiğini öğrendim. elimi ayagı düzdün. iyi birinede benziyor diyerek konuşmaya başladık. 2 aydı sanırım konuştuk. sonra yüzyüze görüşme şansımız oldu. çocuğuda ailem tanıdııgı için herşey daha hızlı gelişti.
defalarca olmaz dedim.sonra baktım yine bir araya gelmişiz. ben buna kader dedim. kaçamıyorum hiç bi şekilde dilim tutuluyor dedim.
en son ayrılmaya gittiğimiz gün eve parmagında yüzük olarak geri döndüm.. onla güzl bi başlangıç yaptım..
herkese herşeye inat mutlu olcam dedim..
çabaladım çok çabaladım. ağlıyodum. o beni aradıgında nerdesin seni çok özledim dedim.
özlemediğim halde bunu yaptım. doğru bişeymi? hayır deil keşke özlemediğim zaman özledim demeseydim..

sonuç olarak ben ona çok fazla ii davrandım.. ona ailesine çok deger verdim. aileside beni çok sevdi.
o kırdı bni kibarca uyardım. şöyle böyle derken olayımız patlak verdi. bana çok kaba davranıyordu
-napıosun
-oturuyrm sen napıosun
-oturmaktan başka ne yapıyorsunki..

....
-şunu böyle deme. öyle diyince üzlüyorum.kalbim kırlıyor. böyle desen daha mutlu olurum
-işine gelirse ben buyum
..

böyle basit ama bir okadar kalp kıran şeyler:( bu anlattıgım en basiti. anneme kaç kez laf soktu:( yeter artık dedim bende insanım.. arama beni dedim bitti dedim. seni sevmeye çalıştım canımı çıkardın dedim..
defalarca aradı açmadım. açınca sesi titredi yalvardı:( kurban olurum yapma dedi. bbidaha hiç olmayacak dedi.
ablası aradı ona yalvardı:( bende yapmayın lütfen dedim daha çok üzülüyorum dedim
anneannem geldi ayaklarıma kadar egildi ne olur yapma dedi:(
ablam ailem çok üstüme geliyor:(

en son dedim isterseniz sizin hatrınız için barışayım ama kalbim soğudu ondan bidaha başlayamam dedim. öncedende sevmiodum ama mutlu olcagıma inanıyodum ama artık o inancımda yok. barışsamda ayrılmak için bahaneler ararım bu dahamı doğru olur dedim

vicdanım beni hiç rahat bırakmıo. uyumaz yemek içmez oldum..
bu karardı verdikten 4gün sonra eski erkek arkaşımım pat die karşıma çıktı..
tutamadım kendimi ağladım.hıçkıra hıçkıra ağladım. meger ne çok özlemişim onu. sözlendim ben çok geç kaldın dedim..
onada yeşil ışık yakmadım.. yapma etme dedi. seni bnim kadar kimse sevemez dedi..

şimdi napim bn. aslında içimden geçen.. sözlümden ayrılmak. eski sevgilimlede görüşmemek:(
sözlümün günahını ahını alırmıyım. bn böyle olsun istedim:(
sözlümün ablasıda bana dediki "keşke bukadr ii davranmasaydın kardeşime. keşke uğraşmasaydın bukadar ozaman bukadar üzülmezdin" dedi. herkes bana hak veriyor haklısın.
şimdi sözlümün pişman oldugundan beni üzmeyeceğinden eminim. ama ben artık onla olmak istemiyorum:( son bir şans mı versem sözlüme. ama kalbim soğudu ondan artık:( beni mutlu etmesinide benle evlenmesinide istemiyorum.

Son düzenleme:
aynı olayı bende yasıyorum , o konusmaların aynısını erkek arkadasımda bana yapıyo sevıyomuyum yoksa acıomuyum onuda bılmıyorum ama vebal almaktan korktugumdan ayrılamıyorumda .aynı senın gıbı napıcagımı bılemıyorum .

Bir baskasini mutlu edeceksin diye kendi mutlulugundan calarsan olacagi bu..
Olmayan birseye ilerde olur insallah diyerek inanmissiniz..
mutsuzken, ilerde mutlu olacaginizi veya boyle bir insanla aslinda mutlu olabileceginizi dusunerek devam ettirmissiniz iliskinizi..
Ama simdi hazir cesaretinizi toplayip, onca insana ragmen ayrilik kararinizin arkasinda durmusken, bir daha sevmediginiz bir insana geri donmenin hic bir anlami yok..
Hayatiniza onsuz devam edin derim.. gerisi size kalmis, ister eski sevgilinizle barisin, ister yeni biriyle baslayin..

Bir baskasini mutlu edeceksin diye kendi mutlulugundan calarsan olacagi bu..
Olmayan birseye ilerde olur insallah diyerek inanmissiniz..
mutsuzken, ilerde mutlu olacaginizi veya boyle bir insanla aslinda mutlu olabileceginizi dusunerek devam ettirmissiniz iliskinizi..
Ama simdi hazir cesaretinizi toplayip, onca insana ragmen ayrilik kararinizin arkasinda durmusken, bir daha sevmediginiz bir insana geri donmenin hic bir anlami yok..
Hayatiniza onsuz devam edin derim.. gerisi size kalmis, ister eski sevgilinizle barisin, ister yeni biriyle baslayin..

aynen öyle canım
ben çabaladım çok zorladım kendimi ama sözlüm bana destek olmadı
değişcem diyor ama artık bn değişsinde istemiyorum
başından beri yanlış bi karardı.
rabbim beni affetsin.

sözlümün ahını alır mıyım diye düşünme bence canım. ayrıca vicdanın da rahat olmalı. sonuçta o seni çok üzmüş. kırıcı davranmış. şimdi pişman olsa bile insan affedemiyor bir kere soğudun mu çok zor zaten :( zamanında aklı nerdeymiş? ben bu tarz erkeklere şans verilmemesinden yanayım. ikisine de dönmek istememen konusunda doğru düşünüyorsun. yeni ve daha doğru bir başlangıç yapabilirsin.

duygularını,mantıgını,güvenini yani tüm halleri bir teraziye koy ve iyice düşün.
yani bir anlık soguma veya duygunla hareket etme.ölç tart tamamen.
zamanında akıl verenleride olmus olabilir.çünkü hep derler.evlilikte ilişkide kim
üste cıkmayı basarırsa hep onun sözü gecer.bizede diyenler oldu.
etkilenmiş olabilir sözlünde.birde ne kadar sımartırsan o kadar uzaklasır bazıları.
umursamaz olucaksın ben bunu anladım.

Sevmediğin bir insanla mutlu olamazsın, karşındaki insanı da mutlu edemezsin. Bence çok iyi düşün. Eski sevgiline de şans falan verme, doğru insan olsaydı o da eski olmazdı.

herkes çok üstüme geliyor..

sözlüm annemş ablamı aramış
yeminler etmiş ben bu hale gelceğini hiç düşünmedim.
size sözüm olsun bidaha yaparsam sizin yüzünüze bakacak yüzüm olmaz demiş.
sorunlarım vardı o an öyle davrandım. bidaha olmayacak demiş. sorunum ol daha dahi olmayacak
ben onu seviyorum kaybetmek istemiyorum demiş..

bende dedim evet kırıp üzmeyebilirsin el üstünde tutabilirsin ama kalbim soğudu senden dedm
artık ben senle mutlu bi yuva kurmak istemiyorum dedim:(

o iyi biri evet ama ben istemiyorum. napcam bilmiyorum..
birdahamı şans versem bilemedim
ama eger şans verirsemde nişanı ertelicem..
1 2 ay denicem ısınmaya çalışcam. eger kendini değiştirse belki aşık olurum belki severim onu diyorum
en azından ilerde keşke bir şans verseydim diye üzülmem:( ama eger sana alışamazsam ısınınamazsam uzatmica dicem

bu onu yıkmazmı bidaha? bugunki sorunları bugunkü acıları tekrarmı ona yaşatayım.. anlatmaya çalıştım ama anlamadı
son bir şans diyor annem anneaennm dayıma ablam herkes son bir şans ver diyor

Benzer durumu bende yaşadım :( ona ısınabilmek için elimden geleni yaptım ama olmadı , sonra üzülmesin die bi süre devam ettim ah almamak için bende , olmayacağını anlayınca söyledim. Kendi açımdan doğru olanı yapmışım hiç özlemiyorum onu ama vicdanım hep sızlıyo bunun vebalini düşünüyorum sürekli ama devam etmek ona daha buyuk haksızlıktı Allah bizi affetsin zorlada olmuyoki :(

kızlar merhaba
ALLAH rızası için akıl verin:(

eski sevgilimle ayrıldım. evet onu seviyodum. ama karşılıklı hatalarımız kibir ve gururdan dolayı ayrıldık. o beni beklemiş bende onu beklemişim..

hayatıma biri girdi. bakınca "maşaalah kendini ne iyi eğitmiş. ne güzel yerlere gelmiş" dediğim bi insandı..
sonradan çocugun bana bişeyler hissetiğini öğrendim. elimi ayagı düzdün. iyi birinede benziyor diyerek konuşmaya başladık. 2 aydı sanırım konuştuk. sonra yüzyüze görüşme şansımız oldu. çocuğuda ailem tanıdııgı için herşey daha hızlı gelişti.
defalarca olmaz dedim.sonra baktım yine bir araya gelmişiz. ben buna kader dedim. kaçamıyorum hiç bi şekilde dilim tutuluyor dedim.
en son ayrılmaya gittiğimiz gün eve parmagında yüzük olarak geri döndüm.. onla güzl bi başlangıç yaptım..
herkese herşeye inat mutlu olcam dedim..
çabaladım çok çabaladım. ağlıyodum. o beni aradıgında nerdesin seni çok özledim dedim.
özlemediğim halde bunu yaptım. doğru bişeymi? hayır deil keşke özlemediğim zaman özledim demeseydim..

sonuç olarak ben ona çok fazla ii davrandım.. ona ailesine çok deger verdim. aileside beni çok sevdi.
o kırdı bni kibarca uyardım. şöyle böyle derken olayımız patlak verdi. bana çok kaba davranıyordu
-napıosun
-oturuyrm sen napıosun
-oturmaktan başka ne yapıyorsunki..

....
-şunu böyle deme. öyle diyince üzlüyorum.kalbim kırlıyor. böyle desen daha mutlu olurum
-işine gelirse ben buyum
..

böyle basit ama bir okadar kalp kıran şeyler:( bu anlattıgım en basiti. anneme kaç kez laf soktu:( yeter artık dedim bende insanım.. arama beni dedim bitti dedim. seni sevmeye çalıştım canımı çıkardın dedim..
defalarca aradı açmadım. açınca sesi titredi yalvardı:( kurban olurum yapma dedi. bbidaha hiç olmayacak dedi.
ablası aradı ona yalvardı:( bende yapmayın lütfen dedim daha çok üzülüyorum dedim
anneannem geldi ayaklarıma kadar egildi ne olur yapma dedi:(
ablam ailem çok üstüme geliyor:(

en son dedim isterseniz sizin hatrınız için barışayım ama kalbim soğudu ondan bidaha başlayamam dedim. öncedende sevmiodum ama mutlu olcagıma inanıyodum ama artık o inancımda yok. barışsamda ayrılmak için bahaneler ararım bu dahamı doğru olur dedim

vicdanım beni hiç rahat bırakmıo. uyumaz yemek içmez oldum..
bu karardı verdikten 4gün sonra eski erkek arkaşımım pat die karşıma çıktı..
tutamadım kendimi ağladım.hıçkıra hıçkıra ağladım. meger ne çok özlemişim onu. sözlendim ben çok geç kaldın dedim..
onada yeşil ışık yakmadım.. yapma etme dedi. seni bnim kadar kimse sevemez dedi..

şimdi napim bn. aslında içimden geçen.. sözlümden ayrılmak. eski sevgilimlede görüşmemek:(
sözlümün günahını ahını alırmıyım. bn böyle olsun istedim:(
sözlümün ablasıda bana dediki "keşke bukadr ii davranmasaydın kardeşime. keşke uğraşmasaydın bukadar ozaman bukadar üzülmezdin" dedi. herkes bana hak veriyor haklısın.
şimdi sözlümün pişman oldugundan beni üzmeyeceğinden eminim. ama ben artık onla olmak istemiyorum:( son bir şans mı versem sözlüme. ama kalbim soğudu ondan artık:( beni mutlu etmesinide benle evlenmesinide istemiyorum.

onu al karşına konuş kafamı dinlemek istiyorum artık seninle olmayacak de umut verici konuşma işte birşeyleri bitirdiğini oda anlasınki yalvarmayı bıraksın.ama sen önemlisi o bunları bıraktıgında tekrar onu özler misin? geneelde kızlar pişman olur ama 2sinide boşver bekle..

Back