• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri am Terebentini.....

benim bi müddet sora çok kurutmuştu saçımı ve bıraktımm

saçı çok kurutuyomuş bende duymuştum. ama herkeste farklı etki yapar. ben de denemek istiyorum. yarın alıp denemeye başlayayım. yalnız ne kadarlık şampuana ne kadar çam terabenti koyuyoruz. badem yağı koymak şart mı? sonra yağlı yağlı olmasın saçlar?

az bişi 10-15 damla diye biliyorum...yoksa çok sulandırıyo...fazla koymuştum da supsulu bişi olmuştu...akannehir

aktardan aldığım adam 4-5 kapak dedi. heba edicez artık bir şişe şampuanı ne olursa :) saçlar gitmesinde :/ kuzenim saçlarımı çok döktü. azaldı sanki diyo ama tedirgin oldum :/ yine de denemek istiyorum. insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş. :d

edit: dün akşam yıkadım saçlarımı. şampuan sulunsu oldu bu arada şampuanımda bitki özlüydü. ama sertleştiği için saç kremide sürdüm çıktım. yumuşak oldu saçlarım. inşallah işe yarar bu çam terebenti

Son düzenleme:
aktardan aldığım adam 4-5 kapak dedi. heba edicez artık bir şişe şampuanı ne olursa :) saçlar gitmesinde :/ kuzenim saçlarımı çok döktü. azaldı sanki diyo ama tedirgin oldum :/ yine de denemek istiyorum. insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş. :d

edit: dün akşam yıkadım saçlarımı. şampuan sulunsu oldu bu arada şampuanımda bitki özlüydü. ama sertleştiği için saç kremide sürdüm çıktım. yumuşak oldu saçlarım. inşallah işe yarar bu çam terebenti

canım sen uzatmak için mi kullanıyosn????ben topik açtım yazdım tarif çoğu kişi de memnun kaldııı..hem gürleşme hem uzamaa...bilgin olsun diye dedimmhihoyyyt

canım sen uzatmak için mi kullanıyosn????ben topik açtım yazdım tarif çoğu kişi de memnun kaldııı..hem gürleşme hem uzamaa...bilgin olsun diye dedimmhihoyyyt

evet canım uzasın diye. hıhı gördüm topiğini teşekür ederim onu da not aldım ama maske yapmaya üşeniyorum :kedi: böyle mecburen yıkayacagım için biraz kolaya kaçtım. onu da yapabilirim saolasın kaydirigubbakcemile5

Kızlar bu çam terebentini yağlı saçlara da ii qeliomuş die duydum doğru mu? Daha qeç yağlanıo fln diolar da emin oliim dedim:)

arkadaşlar çam terebentin uçucu yağlardan olduğu için tek başına kullanıldığında derinin kurumasına sebep olur.uçucu yağların cilde zarar vermemesi için sabit bi yağ ile seyreltilmesi gerekir.badem yağı mesela.ben bi dönem ikisini birden koydum şampuanıma.badem yağını çok koymazsanız yağlanma falan yapmıyo zaten çam terebentiyle karıştığı için çözülüyo oda..