Alzheımer Yardım lutfen

Korkuyo cnm kendiside korkuyor farkındayım. Allahım bize bağışlasın diye dua ediyorum içimden hep

eşiniz kavgalarınız ve yaşadığınız sorunlar sebebiyle boşanma aşamasına geldiğinizden duygu sömürüsü de yapmayı ihmal etmiyor. babamı bu lanet hastalıktan kaybettim. bunun şakası olmaz, bu şekilde duygu sömürüsü olarak korkutmak amaçlı vs ağıza bile almamak gerekir. dediği gibi şikayetleri varsa da bir dr. görünüp endişelerini aktarıp içini rahatlatabilir. bende de çok unutkanlık var, kan değerlerim vs hepsi de normal. zaten gerçekten şüphelense hemen doktora giderdi siz içinizi ferah tutun ve dr için zorlayın kendisini.

Korkuyo cnm kendiside korkuyor farkındayım. Allahım bize bağışlasın diye dua ediyorum içimden hep
Yani öyle ufak tefek şeyler problem olamaz bu hastalık ciddi bi elmayı düşün güneşe koy elma nasıl çabucak büzüsür beyin de öyle oluyor gidin bakılın canım ne diyelim bişey belli olmadan dua ediyorum nedir yani Allah büyük onun verdikelriyle iyisi veya kotusuyle dalga geçilmez bana pek inandırıcı gelmedi açıkcasi

Bunlar daha çok takıntı gibi

Takıntı farklı mesela kirliye kıyafetletini attığını bilirsin ama tekrar bakma ihtiyacı hissedersin.. ben unutuyordum attım mı atmadım mı diye
Evin içinde aynı şeyi birkaç kez kontrol ediyorsunuz... Bunu bazılarımız yapıyo... unutup da yapılıyor ve daha çok takıntı gibi bunlar... Böyle ufak şeyleri konusunda çoğumuz unutkanlık yapabiliyor

Brnim kayın vald3m alzhemire erken yaşta yani erken alzhemire 55 yaşında yakalmış gelini vefat ettikten sonra ufak yalanlar la başlamış hiç bir zaman kim oşduğunu unutmamış ve halada kim olduğunu biliyor biz son evreyi tamamladık çok zor bir hastalık ve bakımıda zor dr gitneden böyle bir teşhiskonulamaz ve vu hastalık 2 evresinde fark edilebiken bir hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…