- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Korkuyo cnm kendiside korkuyor farkındayım. Allahım bize bağışlasın diye dua ediyorum içimden hepErkekler işlerine gelmedi mi hep bi değişik hallere bürünürler seninki de o tip biri demek ki bırak yapsın dursun naz
Eger ki şüphe ediyorsan kendisi nin gerçekten şüphe etmesi gerekiyor ki acaba niye sürekli unutuyorum birden Alzheimer olunmaz yavaş yavaş olunur canım benim kendi ne zman ki korkmaya başlar o zman gerçekten sıkıntı var demektir
Yani öyle ufak tefek şeyler problem olamaz bu hastalık ciddi bi elmayı düşün güneşe koy elma nasıl çabucak büzüsür beyin de öyle oluyor gidin bakılın canım ne diyelim bişey belli olmadan dua ediyorum nedir yani Allah büyük onun verdikelriyle iyisi veya kotusuyle dalga geçilmez bana pek inandırıcı gelmedi açıkcasiKorkuyo cnm kendiside korkuyor farkındayım. Allahım bize bağışlasın diye dua ediyorum içimden hep
Bunlar daha çok takıntı gibiBi dönem bende öyleydim
Üsütümü çıkarıp kirliye atıyordum. Sonra kirliye attım mı diye düşünüyordum.
Ütünün fişini çekiyorum.. tekrar gidip kontrol ediyorum çektim mi diye.
Yatarken kapıyı kiritliyorum.. 10 dk sonra kalkıp tekrar emin olmak için kapıyı kontrol ediyordum.
Kan değerlerim sınırda çıktı B12 eksikliğim çıktı.
Doktora gitmeden hemen kötü şeyler aklınıza gelmesin.
Sakın googledan da bakma sağlam adamı orada yazanlar hasta eder
Bunlar daha çok takıntı gibi
Evin içinde aynı şeyi birkaç kez kontrol ediyorsunuz... Bunu bazılarımız yapıyo... unutup da yapılıyor ve daha çok takıntı gibi bunlar... Böyle ufak şeyleri konusunda çoğumuz unutkanlık yapabiliyorTakıntı farklı mesela kirliye kıyafetletini attığını bilirsin ama tekrar bakma ihtiyacı hissedersin.. ben unutuyordum attım mı atmadım mı diye
Hicbirsey balkonda kola içiyordu baktım keyifsiz yanına gittim sohbet edeyim dertleşelim diye ole konuyu acdiNe dedin De böyle birşey söyledi eşin. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?