Alzheımer Yardım lutfen

Kendinizi bu kadar yıpratacağınıza hemen yarın bi hekime görünebilirsiniz. İnsanı hastalık değil şüphe öldürür

Unutkanlıkları varsa kan tahlili yaptırsın vitamin eksikliğide unutkanlığa neden olur özellikle b12 ayrıca tiroit,kansızlık bunlarda unutkanlık yapar.
+1 sekeri de kessin. Doktora gidince baska turlu konusur gibime geliyor. Hakli mi ciksam haksiz mi ciksam bilemedim. Dedesi alzheimer olmayana sasiriyorlar zaten artik.

Dedesi alzheimer'dan vefat etti diye eşinizde aynı hastalığa yakalanacak diye birşey yok, benim dedemde aynı hastalıktan öldü ama 90 yaşındaydı normaldi bana göre.
Eşiniz kan değerlerine baktırsın, normal çıkarsa nörolojiye gitmesinde yarar var bence, aşırı stres, iş yoğunluğu vb sebeplerde unutkanlıklara neden olabilir.

Alzheimer Eşinizin bahsettiği gibi olmuyor .

Başlangıcı olsa dahi , unuttuğunu ve ya ne durum içinde olduğunu bilemez .

Küslükleriniz olduğu için belki size nazlanıyor olabilir fakat bahsettiği gibi olmuyor yani .

Alzheimer hastalığını çok iyi bir şekilde biliyor ve babaannem,amcam, en büyük halam Alzheimer sonucu Vefaat etti ..

Babaannemin hastahane,ilaçları,psikomotor,psikoloji,fizik tedavi,çocuk gelişim eğitimi, bireysel sözel anlatım vs seyleriyle birebir ilgilendim.

Dedigim gibi eşiniz de olan şey başka .

Alzheimer pat diye olan bir şey değil evre evre oluşan bir durumdur.
Ilk evresi de eşyaları, yer yön şaşırmaları, gittiği yerleri bilip animsayamamak gibi gibi ufak tefek şeylerden başlar ve kişi bunun farkında olamaz ..

Randevu alıp doktora gidin , demir eksikliği B12 eksikliği olabilir .

O öyle bi anda nüksedecek bi hastalık değilki tamam genetik ama yaş ta önemli. Bence size duygu sömürüsü yapmış. Eski eşimde ölücem bilmem ne kalbim daralıyor falan diyordu sizin durumla farklı ama meğer aldattığı için rol yapıyormuş hani hastayım diyerek güya

Çoğunlukla yaşlılarda görülen bir hastalık diye biliyorum.Esinizinki vitamin eksikliğinden olabilir.Bendede oldu bir dönem hatta doktora bebeğimi bir yerde unutmaktan korkuyorum demiştim.Esime bile seni bile unutabilirim diyordum .Tek sebebi B 12 vitaminiymis .Her ay düzenli iğne vuruldum su an çok iyiyim.Doktora gitmelisiniz sorunun ne olduğunu öğrenirsiniz.Kafaniz rahatlar böyle şüpheyle insan hastalık hastası olur.Allah şifa versin.

Oncelikle su buyuk harfle yazdigim yerlere dikkat edin. Sonrasinda
benim dedem de alzeimerden oldu..babanem alzeimer. zor bir hastalik.bakim gerektiren bir hastalik. tedavisi yok. esiniz abartmis oyle saniyelik unutkanliklarla olmuyor o is. unuttugunuzu bile unutuyorsunuz... neyse hepimiz potansiyeliz eger onlem almak istiyorsaniz. televizyon internet azaltin. kitap okuyun hem boyleslce ssiz de Turkce de sertlesme gibi bazi yazim kurallarini ogrenirsiniz.
su doku ogrenin ve cozun. kisacasi beyninize jimnastik yaptirin...

B 12 eksikliği öyle basite alınacak bir şeyde de değil , yasadigim bir şeyi anlatayım.Esimle birlikte hastaneye gittik tahlil yaptırdım o arada eşim beni yukarıda bekliyor ama ben eşimi unuttum hastaneden çıkarken eşim kolundan tuttu o an hatırladım eşimle geldiğimi ,etkileri bu kadar kötü yani bendeki eksiklik ileri dereceydi .Doktor vitamin depoların boşalmış demişti.Once bütün kan vevitamin tahlillerini yapılması şart bir şey çıkmazsa zaten doktor yönlendirir sizi.

Isı asırı yoğun ve streslı ınsallah stresden veya vıtamın eksıklıgındendır ınsallah

Gecmıs olsun sızede ınsallah sonucu sızınkı gıbı olur yeterkı hastalık olmasın Allah'ın ıznıle ınsallah

Gecmıs olsun canım Allah razı olsun

Insallah dedıgınız gıbıdır yıprandım ınanın ıkı gecede yıprandım

Dedesi kac yasindaymis hasta oldugunda?
Erken baslangicli demans diye bir hastalik var ama cok nadir. Ayrica 80 yasin uzerinde nerdeyse 2 kisiden birinde goruluyor bu hastalik. Korkulacak bir durum yoktur diye dusunuyorum

Allah ole esler nasıp etmesın hepımıze gecmıs olsun sızede ıyı kurtulmuşsunuz.

Dedesi kac yasindaymis hasta oldugunda?
Erken baslangicli demans diye bir hastalik var ama cok nadir. Ayrica 80 yasin uzerinde nerdeyse 2 kisiden birinde goruluyor bu hastalik. Korkulacak bir durum yoktur diye dusunuyorum
60gıbı baslamıs canım dün sordum bana 60 gıbı başladı dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…