Cok tesekkur ederim bende kucuk mu diyordum nerdeyse beyaz altin alcaktim baska :) benim ikiside hosuma gidiyor kararsiz kaldim erkek eline de sari duz altin cok takisiyor : ))Tektasin çok güzelmiş. Ilk resimdeki taşlı alyans benim daha çok hoşuma gitti
Klasik buyuk erkek elinde cok hos oluyor yanlis anlasilmasin basi bagli oldugunu belli etmek icin degilIlki guzel ama cok enli birde tektasi takinca parmaginizin bogum yerine kadar yuzuk olur rahat edemezsiniz. Ikinciside sade fakat tektasinizla uymuyor gibi. Sanirim ben ikisinide sevemedim
Erkegi cok dusunme. Inan 2 ay takip cikaracak. Sen kendini dusunKlasik buyuk erkek elinde cok hos oluyor yanlis anlasilmasin basi bagli oldugunu belli etmek icin degil
Tesekkur ederim beyaz altin olmasi icinde tektasimla uyuyobirincisi daha şık bence
Birinci modelin tassizi olsa olabilir o halde.aslinda dedigim gibi klasikleri seviyorum onlarda da cizikler cok olur gibiTaşlı alyansları beğeniyorum ve aldım onun inatla taşı düştü ben inatla yaptırdım sonunda kuyumcu bu böyle olmicak başka model beğenin yenisini yaprıralım dedi yaptırdı ama onunda taşı düşüyor günlük kullanım için uygun dgl tecrubeyle sabit..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?