• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyansta hangisi ?

Tektasin çok güzelmiş. Ilk resimdeki taşlı alyans benim daha çok hoşuma gitti

Ilki guzel ama cok enli birde tektasi takinca parmaginizin bogum yerine kadar yuzuk olur rahat edemezsiniz. Ikinciside sade fakat tektasinizla uymuyor gibi. Sanirim ben ikisinide sevemedim:(

Tektasin çok güzelmiş. Ilk resimdeki taşlı alyans benim daha çok hoşuma gitti
Cok tesekkur ederim bende kucuk mu diyordum nerdeyse beyaz altin alcaktim baska :) benim ikiside hosuma gidiyor kararsiz kaldim erkek eline de sari duz altin cok takisiyor : ))

Ilki guzel ama cok enli birde tektasi takinca parmaginizin bogum yerine kadar yuzuk olur rahat edemezsiniz. Ikinciside sade fakat tektasinizla uymuyor gibi. Sanirim ben ikisinide sevemedim:KK43:
Klasik buyuk erkek elinde cok hos oluyor yanlis anlasilmasin basi bagli oldugunu belli etmek icin degil:olamaz::KK48:

Taşlı alyansları beğeniyorum ve aldım onun inatla taşı düştü ben inatla yaptırdım sonunda kuyumcu bu böyle olmicak başka model beğenin yenisini yaprıralım dedi yaptırdı ama onunda taşı düşüyor günlük kullanım için uygun dgl tecrubeyle sabit..

Taşlı alyansları beğeniyorum ve aldım onun inatla taşı düştü ben inatla yaptırdım sonunda kuyumcu bu böyle olmicak başka model beğenin yenisini yaprıralım dedi yaptırdı ama onunda taşı düşüyor günlük kullanım için uygun dgl tecrubeyle sabit..
Birinci modelin tassizi olsa olabilir o halde.aslinda dedigim gibi klasikleri seviyorum onlarda da cizikler cok olur gibi

Tektaşım beyaz altın pırlanta. Sizinki gibi yüksekte değil. Alyansım klasik alyans, sarı ve kalın. Severek kullanıyorum ikisini bir arada. Eşiminde sarı klasik alyans. Cidden karizmatik duruyor.

Alyansım taşlı olanın yarısı :) çok beğeniyorum... Aynısı çok şaşırdım :) bu biraz kalın. Bence benim gibi yarısından alın. Tek taşla uyumu süper. Bir sıra taşlarla tel taş yan yana gelecek şekilde takın parlıyor :)

alyansta sade model tavsıye ederım. bişi yaparken aralarına kacıyor cunku taşlıların

Hangisi daha parlaksa onu al şöyle 10 metreden ben buradayim desin sizin icin degil eşiniz için :KK39:

Ben daha çok "anam babam usulü" diye tarif ettiğimiz alyasları seviyorum :) bence ince- sarı veya beyaz farketmez- bir alyans hem daha şık hem daha "genç" hem de parmaklarınız daha ince gösterir.

Back