BEBEKKAFA Yağmur'umu bekliyorumm:) Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2010 2.679 12 66 43 Ankara 22 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BEBEKKAFA #1 daha önce bir konu açmıştım eşim alyans takmıyor diye...kaybetmişti alyansını 3-4 aylık evliyken.. haziran başı yeni alyanslar aldık...önce sadece kendisine alacaktı ama olmuşken ikisi aynı olsun istedik,benim eskisini de bozdurduk bunları aldık :) 1.yılımız doldu mayısta,yeni alyanslarımızla:) çok içimize sindi bunlar,çok seviyorum...Allah uzun yıllar kullanmayı nasip etsin inşallah....
daha önce bir konu açmıştım eşim alyans takmıyor diye...kaybetmişti alyansını 3-4 aylık evliyken.. haziran başı yeni alyanslar aldık...önce sadece kendisine alacaktı ama olmuşken ikisi aynı olsun istedik,benim eskisini de bozdurduk bunları aldık :) 1.yılımız doldu mayısta,yeni alyanslarımızla:) çok içimize sindi bunlar,çok seviyorum...Allah uzun yıllar kullanmayı nasip etsin inşallah....
nazlihilal AnneOldumBen Kayıtlı Üye 2 Nisan 2011 1.883 7 158 23 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BEBEKKAFA #2 Amin inşallah . Darısı basımıza , beğendim sade ve hoş mutluluklarr :)
LoadedGun Evlivemutlu <3 Kayıtlı Üye 1 Mart 2012 5.984 90 113 23 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BEBEKKAFA #3 Çook güzeller bnm alyans zevkimle aynı cnm Allah bir ömür takmayı nasip etsin
BEBEKKAFA Yağmur'umu bekliyorumm:) Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2010 2.679 12 66 43 Ankara 23 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BEBEKKAFA #4 nazlihilal .!.: Amin inşallah . Darısı basımıza , beğendim sade ve hoş mutluluklarr :) Genişletmek için tıkla... teşekkürler...çokta sade değil aslında ama çok abartılı da değil:) bazıları çok abartılı oluyor öyle sevmiyorum,alyans alyansa benzemeli,diğerleri öyle süslü bir yüzük gibi duruyor... darısı başınıza olsun :) LoadedGun .!.: Çook güzeller bnm alyans zevkimle aynı cnm Allah bir ömür takmayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... :)) teşekkürler..amin inşallah....
nazlihilal .!.: Amin inşallah . Darısı basımıza , beğendim sade ve hoş mutluluklarr :) Genişletmek için tıkla... teşekkürler...çokta sade değil aslında ama çok abartılı da değil:) bazıları çok abartılı oluyor öyle sevmiyorum,alyans alyansa benzemeli,diğerleri öyle süslü bir yüzük gibi duruyor... darısı başınıza olsun :) LoadedGun .!.: Çook güzeller bnm alyans zevkimle aynı cnm Allah bir ömür takmayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... :)) teşekkürler..amin inşallah....
S Selma_1306 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 23 0 36 Adana 24 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BEBEKKAFA #5 Canm yaa çok tatlıııı çok zevklsn darısıı olmayanlara insallah :) benm gbi meselaaa:)) Rabbim sizi ayırmasın o tatlı yüzükler hep parnagnzda olsn Son düzenleme: 24 Haziran 2012
Canm yaa çok tatlıııı çok zevklsn darısıı olmayanlara insallah :) benm gbi meselaaa:)) Rabbim sizi ayırmasın o tatlı yüzükler hep parnagnzda olsn
BEBEKKAFA Yağmur'umu bekliyorumm:) Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2010 2.679 12 66 43 Ankara 24 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BEBEKKAFA #6 Selma_1306 .!.: Canm yaa çok tatlıııı çok zevklsn darısıı olmayanlara insallah :) benm gbi meselaaa:)) Rabbim sizi ayırmasın o tatlı yüzükler hep parnagnzda olsn Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler :) amin...:)
Selma_1306 .!.: Canm yaa çok tatlıııı çok zevklsn darısıı olmayanlara insallah :) benm gbi meselaaa:)) Rabbim sizi ayırmasın o tatlı yüzükler hep parnagnzda olsn Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler :) amin...:)
PembeMuhendisi Tek Aşkı Kalbimin *A* Kayıtlı Üye 10 Haziran 2012 2.199 247 113 25 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BEBEKKAFA #7 Böööyle aşırı taşlı maşlı abartılı değil,güzel. :) Mutlu mesut uzun yıllar takın inşallah eşinizlee :)
Böööyle aşırı taşlı maşlı abartılı değil,güzel. :) Mutlu mesut uzun yıllar takın inşallah eşinizlee :)
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.831 713 363 25 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BEBEKKAFA #8 sağlıkla huzurla takın
handealan Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2009 1.123 9 158 Edirne 25 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BEBEKKAFA #9 çok güzelmiş bizde eşimle alyansları kaybettik kaça aldınız sorması ayıp:)
BEBEKKAFA Yağmur'umu bekliyorumm:) Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2010 2.679 12 66 43 Ankara 25 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BEBEKKAFA #10 ikisi 1750 liraydı..benim eskisini de 400 e aldı...1350 oldu yani...
M mervengin Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2011 25 0 86 İstanbul 20 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BEBEKKAFA #11 Çok güzeller hiç çıkmasın parmağınızdan inşallah :)
bal_kiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2012 60 10 28 Gaziantep 28 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi BEBEKKAFA #12 BEBEKKAFA .!.: Eki Görüntüle 450143 daha önce bir konu açmıştım eşim alyans takmıyor diye...kaybetmişti alyansını 3-4 aylık evliyken.. haziran başı yeni alyanslar aldık...önce sadece kendisine alacaktı ama olmuşken ikisi aynı olsun istedik,benim eskisini de bozdurduk bunları aldık :) 1.yılımız doldu mayısta,yeni alyanslarımızla:) çok içimize sindi bunlar,çok seviyorum...Allah uzun yıllar kullanmayı nasip etsin inşallah.... Genişletmek için tıkla... çok güzeller ya
BEBEKKAFA .!.: Eki Görüntüle 450143 daha önce bir konu açmıştım eşim alyans takmıyor diye...kaybetmişti alyansını 3-4 aylık evliyken.. haziran başı yeni alyanslar aldık...önce sadece kendisine alacaktı ama olmuşken ikisi aynı olsun istedik,benim eskisini de bozdurduk bunları aldık :) 1.yılımız doldu mayısta,yeni alyanslarımızla:) çok içimize sindi bunlar,çok seviyorum...Allah uzun yıllar kullanmayı nasip etsin inşallah.... Genişletmek için tıkla... çok güzeller ya