• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyanslarımız

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
43
Ankara
$P1030593h.jpg

daha önce bir konu açmıştım eşim alyans takmıyor diye...kaybetmişti alyansını 3-4 aylık evliyken..

haziran başı yeni alyanslar aldık...önce sadece kendisine alacaktı ama olmuşken ikisi aynı olsun istedik,benim eskisini de bozdurduk bunları aldık :)

1.yılımız doldu mayısta,yeni alyanslarımızla:) çok içimize sindi bunlar,çok seviyorum...Allah uzun yıllar kullanmayı nasip etsin inşallah....:nazar:

Amin inşallah . Darısı basımıza , beğendim sade ve hoş mutluluklarr :)

teşekkürler...çokta sade değil aslında ama çok abartılı da değil:) bazıları çok abartılı oluyor öyle sevmiyorum,alyans alyansa benzemeli,diğerleri öyle süslü bir yüzük gibi duruyor...
darısı başınıza olsun :)

Çook güzeller bnm alyans zevkimle aynı cnm Allah bir ömür takmayı nasip etsin:nazar:

:)) teşekkürler..amin inşallah....

Canm yaa çok tatlıııı çok zevklsn darısıı olmayanlara insallah :) benm gbi meselaaa:)) Rabbim sizi ayırmasın o tatlı yüzükler hep parnagnzda olsn :nazar::nazar:

Son düzenleme:
Böööyle aşırı taşlı maşlı abartılı değil,güzel. :)
Mutlu mesut uzun yıllar takın inşallah eşinizlee :)

Eki Görüntüle 450143

daha önce bir konu açmıştım eşim alyans takmıyor diye...kaybetmişti alyansını 3-4 aylık evliyken..

haziran başı yeni alyanslar aldık...önce sadece kendisine alacaktı ama olmuşken ikisi aynı olsun istedik,benim eskisini de bozdurduk bunları aldık :)

1.yılımız doldu mayısta,yeni alyanslarımızla:) çok içimize sindi bunlar,çok seviyorum...Allah uzun yıllar kullanmayı nasip etsin inşallah....:nazar:

çok güzeller ya

Back