Alyanslarımız

CNHEMM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
50
0
36
İstanbul
Arkadaşlar bunlarda bizim nişan için almayı düşündümüz alyanslarımız sizce nasıllar yada farklı onerileri olanlar var mı ???

Eklentiler

• $1236516139101_assos_alyans_yuzuk-300x198.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Güzelmiş aslında ama böyle girintili çıkıntılı alyanslar pek kullanışlı olmuyormuş bu da öyle gibi görünüyor.Alyansta o kadar çok çeşit var ki çok daha güzellerini bulabilirsin bence şimdiden hayırlı olsun a.s.

iya aslında resımden gırıtılı cıkıntılı gorunsede normalde oyle durmuyor ama bılmıyorum o kadar alyan modelıne naktım ama aklım bu model bır turlu cıkmıyor.

canım bızde baktık o alynaslara erkek arkadasımla teneke gıbı duruyo bende nette begenmıstım ama yakından gorup parmagıma tkınca basıt gozuktu sonra atasayda hıc tarzım olmayan bır alyans begendım okadar cok kuyumcu gezdımkı atsaydakı ben kalıteyım ben alyansım dıye bagırıyor resmen

Benim alacagım yani çooook begenip almak istedigim alyans bende nişanımda istiyodum gerçekte de gördüm elde çok hoş duruyo :) :))

Evet bencede cok guzel kesınlıkle bu alyanslardan vazgecemıyorum bende o kadra alyans modelne baktım ama bu olucakkkk kesın karar verdım ben

Canım hayırlısı olsun. a.s.
Bu model benimde beğendiklerim arasındaydı.
ama ben alyansımı beyaz altın istemiyorum aynı modelim yeşil altın olanını bulabilirsem onu deneyeceğim.

Canım hayırlısı olsun. a.s.
Bu model benimde beğendiklerim arasındaydı.
ama ben alyansımı beyaz altın istemiyorum aynı modelim yeşil altın olanını bulabilirsem onu deneyeceğim.

teşekkur ederım cok sagol bu arada ben Yeşil altınıda gordum ama pek begenmedım bu daha cok hosuma gıttı kesın kara bu olcak =)

Son düzenleme:
Evet guzelmış otekıde ama ben krra verdım hatta sıparıslerını bıle verdık ıns cuma gunu alıcaz gercekten cok ıcıme sınerek aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…