Alyanslarımız,tek taşım ve bileziğim:)

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
........................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsi çok güzeller alyansın ve bileziğin çok hoşmuş gerçekten hep güzel günlerde kullanırsın inşallah hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin mutluluklar

Alyanslarınız çok şıkmış gerçekten.
Ömür boyu güzel mutlu günlerde takın inş :)
Bileziğin de mükemmel opuyorumnanaktan

feelinblue cnm benim çok teşekkür ederim daha güzeli senin, sizlerin olsun inşallah.

çok güzeller tatlımm..sonunda nişanınıda yaptın ha:)Allah tamamına erdirsin inşallah bir ömür mutluluklar dilerimopuyorumnanaktan

celnur ve allegria canlarım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Beğenmenize çok sevindim:1hug:

giz canım yaa aynımı alyanslarımızzz ne güzel yaa canım arkadaşım benim, seninkini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum, çok teşekkür ederim canım,

kelebeklikuzu cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

giz canım yaa aynımı alyanslarımızzz ne güzel yaa canım arkadaşım benim, seninkini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum, çok teşekkür ederim canım,

kelebeklikuzu cnm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

canım ekledim bi bak istersen :)

Çok yakışmış canım parmağına tek taşla takıyorum bende hep daha hoş görünüyor

evet cnm tek taşla daha güzel duruyor, çok beğendim seninkinide, tamtur tarafını üstte takmışsın seninkinin orjinali öylemi takılıyor giz cnm. Çok guzel güle güle kullan, hayırlı olsun

evet canım orjinali öyle göründüğü gibi işte canım seninkide çok güzel zevklerimiz aynı demekki:)

allah mutlu mesut etsin bitanem...alyansın çok hoş fiyatını yazarmısın? bende değiştirmeyi düşünüyorum

bir ömür boyu hep severek takarsınız inşallahopuyorumnanaktan

Back