• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyansla yapilan gebelik testi

2 kiz annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
1.289
530
73
44
Selam herkeze burada bi arkadastan duydum hani yuzukle cinsiyet testi yapiliyorya onun gibi sadece karninizin uzerinde tutuyorsunuz eger sallanirsa var sallanmazsa yok gebelik onlarin bebek isteyen arkadaslarinda sallanmis bekar olanda sallanmamis bende kendimde denedim sallandi esimde sallanmdi bunu deneyip dogru sanuc alan varmi

Bana da annem yaptığında sallandı eşim yaptığında sallanmadı :))) bence inanmadığı için daha yapmadan dalga geçiyodu zaten

Bana da annem yaptığında sallandı eşim yaptığında sallanmadı :))) bence inanmadığı için daha yapmadan dalga geçiyodu zaten
Cinsiyet icinmi yaptiniz hamilelik icinmi
Erkekler oylr benim esim yapincs sallanmiyo ben esime kendim yaptim onda donmedi.yuzuk siz hamilemisiniz

Evet cinsiyet için yaptık ileri geri gidip geldi yüzük yani erkek diyolar bakalım ne çıkacak :)
Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallah kac haftalik oldu o yuzuk bende tuttu elimde sallarkrn 1kiz 1erkek cikiyo ama ikincide karnimin ustunde kiz cikmisti yavrumun rizki yokmus

Selam herkeze burada bi arkadastan duydum hani yuzukle cinsiyet testi yapiliyorya onun gibi sadece karninizin uzerinde tutuyorsunuz eger sallanirsa var sallanmazsa yok gebelik onlarin bebek isteyen arkadaslarinda sallanmis bekar olanda sallanmamis bende kendimde denedim sallandi esimde sallanmdi bunu deneyip dogru sanuc alan varmi
Ben de yaptım sallandı eşimde sallanmadı doğru mu acaba? Siz ne sonuç aldınız?

Çok ilginçmiş, daha önce cinsiyet için yapıldığını biliyordum ama gebelik için ilk defa duydum. Yapanlar yazsın, bugün adet günüm olmadım bende denerim 😂

Back