• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyansınızın parlaklıgı??

ılık suyun içine biraz bulaşık deterjanı koyup yarım saat beklettim. Daha sonra diş fırçası ile fırçaladım ve iyice alkisalkisalkisilk aldığım günkü gibi parladı. tavsiye ederim... kuyumcuya gidip vakit kaybetmeye gerek yok bence...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kuyumcuya vermek elbetteki kolay ama.et kalınlığından yeniyo.yüzüğünüz desenliyse bunu farketmemeniz mümkün değil.benimkinde boyuna çizgiler vardı ince ince.bir kez verdim kuyumcuya.çizgiler neredeyse kaybolacak kadar yok oldu.bi daha vermem.

bi kuyumcu ustası eşi olarak söylüyorum arkadaşlar evet kuyumcuya verdiğinizde çok azda olsa altının gramajı gidiyo bi makine var çizikleri yok etmek için toz halinede üstünden ince bi tabaka halinde alıyo temizlemek için ise eşim cezveye matik deterjan atırır içinde belli bi süre kaynattıktan sonra diş fırçasıyla temizlettirir pırıl pırıl olur

en garantili çözüm çoğu kişinin dediği gibi kuyumcuya götürmek.uğraşmaya değmez..

Gramajının düştüğünü söylüyor arkadaşlar ama hala kuyumcuya gitmekte ısırar ediyosunuz diğer arkadaşar :))))

al eline okul silgisini sil bir güzel yüzüğünü sonra da sabunla yıka kurut ve sonuca şaşır kal :lepi:

Back