alyansın yanına tektaşmı sırataşmı

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.543
423
merhaba
ben 7 senelik evliyim ve yüzüklerimi değiştirmek
istiyorum sırataş bir yüzük gördüm çok hoşuma
gitti yanlız alyansın yanına olurmu yoksa yine tektaşmı alsam
kararsız kaldım sizce alyansın yanına sırataş bir yüzük hoş dururmu

Son düzenleme:
Alyansın yanına başka yüzük yakıştırmıyorum ben.
Alyansı tek başına kullanmak taraftarıyım.

tam tur... tek taşın yanınada alyansın yanınada harika duruyor. ama küçük taşlı olanları değil büyüklerine maddi olarak gücünüz yetmez ise orta büyüklükte olanlarından alabilirsiniz 4000 civarında başlıyordu orta büyüklüktekiler öneririm.
hım birde alyansın ve tek taşın modeline görede değişir tam turun yanına gitmesi. benim tek taşım bombeli mesela yanına tam tur hoş durmuyor tek olarak güzel. sırf tam turla kullanmak adına tek taş almayı bile düşünüyorum tek taşımı değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü nikahta eşim takmıştı manevi olarak değerli bende en başta o yüzden.
alyansın modelini bilseydik belki daha yardımcı olurduk arkadaşlarla... foto koymanız mümkünse koyabilirsiniz. bulgari modellerindeyse yanına asla birşey takılmaz mesela alyansına göre değişir...

teşekkürederim arkadaşlar
ben alyansımıda değiştiricem zaten
yanlız bahsettiğim tam tur değil
5 veya 7 taşlı olanlardan

yok anladım tam tur olmadığını ama tam tur da güzel oluyor diye öneriydi yani ama tam tur değilde sıra taşlı beğeniyorum diyorsan 7 taşlılar hoş bence tabi parmaklarını kapatabilmeyi rahatlığını gözardı etme... 7 sıra taşlılarda ve tam turlarda sorun parmakların tam kapanmamasına bağlı rahatsızlık vermesidir... birkaç saatlik kullanımda bile yara olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…