alyansın içine ne yazılmalı sizce?

bizim de tanışma tarihimiz ve isim yazıyor. zaten klasik alyanslardan aldık, babanne alyansı :) sonuçta çıkarıp çıkarıp bakmıyorsun, resim çok da gerekli değil bence.

benimkindede yazmıyo daha dogrusu unuttuk yazdırmayı ama zaten cokta gerekli değilmiş sonradan fark ettik ki yüzüklerimizn içi düz değil istesekte yazdıramazmısız.bence baş harfler yeterli yaptrsaydımda öyle yaptrcaktm h&s gibi

hahah yalnız değilmişim demek benimkinde de bir şey yazmıyor....

Ama yazmak ısterdım yanı kocama desm yazdırır hemen mınık burunlu kocm benım yerım onun mnk burnunu yani işin özü yazılmamasını yadrgamıorum ama yazdırsm bas harflrımzı ve trhlrı yazdırırdım nsn ve evlılk olabılr bılemedm

alyansın içine fotoğraf koyuyorlar mesela yakından çekilmiş evlilik fotoğrafı gibi. çok güzel bence onlara da bir bakın derim.

acaba diyorum bende ilerde alyansımın içine hiç evlilik ayı ve gününü yazmak yerine sadece tanıştığımız yıl ve evlendiğimiz yıllarla birlikte isim mi yazdırsak orjinal olur böyle düşünmekteyim:44:

Benim alyansımda eşimin ismi eşiminkinde de benim ismim yazıyor sonu .....im ekli olarak

Benim 2.ci oluyor hatta söz yüzüğümü de değiştirdim. İleride yine değiştirmeyi düşünüyorum. Takı takmayı sevmem sadece alyans ve tek taşımı seviyorum o yüzden tek zevkim beğendiğim yüzükleri almak....Hatta ileride bir bebeğim olursa tek taşımı da 3 taş yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…