alyansın içine ne yazılmalı sizce?

melegm08

ikizlerim olur inşallah:)
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
703
1
96
Diğer
slm kızlar ben ileri tarihlerde 2. alyansımı almayı düşünüyorum ama içine ne yazdırsam diye düşünüyorum
isim mi?
yoksa eşime sürekli söyledğim canımıniçi diyemi?
tlf eşim canmiçi diye kayıtlı onunkindede öyle
yoksa isim daha mı orjinal duruyo ne dersiniz?:44:

Son düzenleme:
neden yazmıyo? istemediniz mi:44::44::44:

Yaa aslında soyle olduu bız esımle yuzuklerımızı begendık ısımlerımızıde yazıdrdık yuzuklerı almaya annemle gıttık annem gorunceee dedı bu neeeeeee sankı hacdan gelmıs yuzuklere benzıo bunumu takacak bu cocukk damadına hıc kıyamazda :)))) benm kocmda cok suslu bı admdır o suan taktıgmz alyanları ıstemstı bende erkegınkındede tas var dıe olmaz taslı yuzukmu takcn yaa demstımm dedı nolck cok sık bılmem ne annemle orda ıksıı bır oldu ısım yazdıgımz alynsı aldılr :))) bu yuzuklerı alıp cıktk bıdahada bısey yazdrmadık ole oldu bn onun adını kalbıme kazımısımm yuzugumde olmasa nolrr :))) heee ayrıca ordada benı kekledııı bn normal sarı olan alyanslrdn ıstıodum en basndn berı tmm ben sana soz normal alyanslrdn alcm ama sımdı bunu alalım lutfen dedı 3 yıl oldu ne gelen vr ne gıden

canım maşallah alyans alışverişi maceralı geçmiş:))eşimin alyansı sarı ve beyaz alyans karışık renk ben taktırmıyorum hem olmuyo hemde gümüş takması daha uygun diyee..
bende 4 yıllık evliyim banada söz vermişti ama sanırım bende gümüş alcammm(((

bizde 2. alyansımızı aldık içine

isim doğum tarihi-sonsuzluk işareti yani yan 8 yazdırdık
allahım mutluluğumuzu sonsuza dek bozmasın inşallah

Iste bızımkıde beyz altn neymıs efendım oo sarı sarı bagırıoms ben evlıym dıye :)))) kı yuzuklede takıntısı olan bı erkek degıl ben onun kadr duzgn takmıorum hele evde hc takmıorum ama sarıya karsı alerjısı var :))) olsun ıkınızın ıstedıgı bı ortak yol bulrsunz onemlı olan bırbırınz yuzugunu takmak degılmı ısterse demır tel olsun

ikinci alyansa karşıyım ben ilk alınanın bi hatırası var ve oylede kalmalı her moda değiştikçe değiştirsek alyansı diger takılardan farkı kalmayacak

ikinci alyansa karşıyım ben ilk alınanın bi hatırası var ve oylede kalmalı her moda değiştikçe değiştirsek alyansı diger takılardan farkı kalmayacak

eşimde senin gibi düşünüyor onlar ilk alynasımız değiştirmeyelim diyo
eğer sen istersen yeniden alalım ama vermeylim ded ok dedm bende halaa bekliyorum
4 yıl önce 54 kiloydum şimdi 62 olmuyo parmağıma bide artık içime sinmiyo alyansım ilk gördüğümü almıştım
bana kalsa ben gümüşte kullanırım ama diğer takılarım altın (sarı)olduğu için yakışmıyoo gümüşlerdede çok güzel modeller var

benimkinde clark
onunkinde lois yazıyo

bizim tanısmamızda ve ilişkimizde hep yeri olan superman ve kızarkadası... biribimizi oyle cagırıyoruz cogu zaman ve telefonlarımızdada bole kayıtlıyız

gorenler siz manyakmısınız diyo.. oleyiz galba

alyansın değişmemesi fikrine katılıyorum. hatta mazallah alyansımın başına bişey gelse, çok üzülürüm bu nedenle.tabi tamamen kişisel tercih. bizim alyanslarımızda; bir klasik olarak birbirimizin ismi ve nikah tarihi var.
isim yazdırmaya giderken, canım kocam "içine ne yazdırıcaz" dedi. ben de "benimkine sen adını, seninkine benim adımı" dedim. "neden benim alyansıma benim adımı yazdıralım, benim alyansım" diye yol boyunca kanımı kurutmuştu :))) deli adam, canım kocam.

Ben evli değilim ama aynen sizin gibi düşünüyorum, ilk alınan alyansın değişmesini istemem ama bazıları çabuk çiziliyo bozuluyo mecbur değiştirmek gerekebiliyo

Bu arada bence de isim ve nikah tarihi yazmalı alyansda

bızımkılerde tanısma tarıhımız ve ısımler yazıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…