Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş 3 yıllk evlıyım ALLAH verırse hamıleyım hala yuzugumn ıcınde bısey yazmıo :)))))
neden yazmıyo? istemediniz mi:44::44::44:
Yaa aslında soyle olduu bız esımle yuzuklerımızı begendık ısımlerımızıde yazıdrdık yuzuklerı almaya annemle gıttık annem gorunceeededı bu neeeeeee sankı hacdan gelmıs yuzuklere benzıo bunumu takacak bu cocukk damadına hıc kıyamazda :)))) benm kocmda cok suslu bı admdır o suan taktıgmz alyanları ıstemstı bende erkegınkındede tas var dıe olmaz taslı yuzukmu takcn yaa demstımm dedı nolck cok sık bılmem ne annemle orda ıksıı bır oldu ısım yazdıgımz alynsı aldılr :))) bu yuzuklerı alıp cıktk bıdahada bısey yazdrmadık ole oldu bn onun adını kalbıme kazımısımm yuzugumde olmasa nolrr :))) heee ayrıca ordada benı kekledııı bn normal sarı olan alyanslrdn ıstıodum en basndn berı tmm ben sana soz normal alyanslrdn alcm ama sımdı bunu alalım lutfen dedı 3 yıl oldu ne gelen vr ne gıden
![]()
slm kızlar ben ileri tarihlerde 2. alyansımı almayı düşünüyorum ama içine ne yazdırsam diye düşünüyorum
isim mi?
yoksa eşime sürekli söyledğim canımıniçi diyemi?
tlf eşim canmiçi diye kayıtlı onunkindede öyle
yoksa isim daha mı orjinal duruyo ne dersiniz?:44:
canım maşallah alyans alışverişi maceralı geçmiş:))eşimin alyansı sarı ve beyaz alyans karışık renk ben taktırmıyorum hem olmuyo hemde gümüş takması daha uygun diyee..
bende 4 yıllık evliyim banada söz vermişti ama sanırım bende gümüş alcammm(((
ikinci alyansa karşıyım ben ilk alınanın bi hatırası var ve oylede kalmalı her moda değiştikçe değiştirsek alyansı diger takılardan farkı kalmayacak![]()
ikinci alyansa karşıyım ben ilk alınanın bi hatırası var ve oylede kalmalı her moda değiştikçe değiştirsek alyansı diger takılardan farkı kalmayacak![]()
Arkadaş 3 yıllk evlıyım ALLAH verırse hamıleyım hala yuzugumn ıcınde bısey yazmıo :)))))