Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bilindik bir yerden mi aldın? eğer öyleyse nerden aldın acaba çok güzeller..biz de haftaya alyanslarımızı alalım diyoruz ama ben nasıl beğeneceğim bilmiyorum ya
malesef hic aldiigm yeri bilmiyourm. ama inan bende tam bi ay önce aynisini düsünüyorum senin gibi .. intenretten modellere baktim hic aralarindan beyendiklerim yoktu. nisanlimdan uzakta yasiyorum yani o türkyiede ben almanyada.. imkanimiz olmadida günlerce gidip bakip secmeye.
Biz bi gün gittikk 3 saatimizi aldi. bi caddeye girdik büssürüü kuyumcular dolu.. hem disardan baktik 3-4 yere giridk denedik.. derkeneee ilk giriidm yerdeki yüzük aklimdn cikmadi. birseyi beyendigin an ztn ister yüz yere git hep onunla karsilastirisn:) büsürü cesitler var insallah sende beyendiign güzel birsey aralaridn bulurusn :) sana simdiktn hayilri olsun diyorum
canım bu arada fiyatı ne kadar seninkilerin?
ayy hadi bakalim senn adina cok sevindim cok güzel bi duygu bunlar :))
bizde kadiköydn baktik iste..
merakla bekliyorm alyasnlarin resiminii unutma sakinnn
alyanslar 600 tl tuttu onunkisi gümüstü ondn bukadar ucuza dek getirdik. altin takmiyor cünkü tek tasta 300 tl civarindaydi. tam tmaina aklimda deil
tek tasina bayildim, cok güzel....
Allah mutlu mesut etsin canim.... Darisi tüm sevenlerin basina...