• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan alyans ??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

KristalKelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
56
0
96
$alyans.png bu da altınbaş

$ASSOS ALYANS.jpg bu assos sanırım

kızlar bu alyansları kullanıp memnun olan varmı?? :26:

sizce taşlı çokmu kullanışsız??

taşlı hiçbir yüzügü tavsiye etmem bana sorarsan
özelliklede sürekli kullanacaksan
elini çarptıkca taşlar tek tek dökülüyor

marka falan olsadamı dökülüyor:(( ama taşlı modeller hep daha cazip geliyor bana.. tam diyorum tamam taşsız bakacam dönüp yine taşlı modellere gözlerim kayıyor :16:

çok hoşlar bende bu aralar alyansımı değiştirmeyi düşünüyorum ve taşlı istiyorum umarım pişman olmam.

canım bende senin gibi taşlı istiyodum çok araştırdım sonunda altınbaştan bir model beğendim ortasında şerit gibi taşları var ama içine gömmeli bu yüzden düşme riski azmış henüz nişanım olmadı kısmetse nisan ayında inşallah bir sorun yaşamam yüzüğümün taşları konusunda sende taşlı yüzük seçerken içine gömmeli mi diye sor gösterdiğin yüzük çok hoş ama kullanımı açısından belki biraz sıkıntı yaşıyabilirsin

Sert bi şekilde düşmedikçe taşları çıkmıyor.Ben daha bugün düşürdüm ve çıktı 1 tanesi ama ücretsiz takıyorlar.Onun dışında sert zemine düçmedikçe düşme çıkma olmuyor,hatta her düştüğünde de çıkmıyor.Üstelik çok hoş görünüyorlar.Parmakları acıtma olayına da gelince,çok çok ince çizgi halinde dışına çerçevesi oluyor çoğu modelde,taşlar da içine gömülmüş şekilde,böylelikle acıtma batma gibi bi durum da olmuyor.Resmini koyduğun yüzükleri birebir parmağında denemiş biri oalrak söylüyorum göründüğü gibi değil ince duruyor.Tabi ince bi model istersen güzel bi model.Parmağında gördüğünde en doğru kararı vereceksindir.Hayırlı olsun...

Bir de genelde bombeli modellerde ve DIŞINDA şerit olmayan modellerde diğer arkadaşların dediği gibi batma acıma kesme oluyor...

benimki de taşlı gibi duruyor ama değil.. yanlarında oyuklar var sanki taşlıymış gibi duruyor:1: taşlı olduğunda muhakkak ,ne kadar dikkat etsende düşebiliyor:10:
ama düz modeller de çok hoş duruyor:16:

benım alyansım taşlı maşallahh 1 yılı aşkın suredir de bir tanesi bile düşmedi....
ıcınde kalmasın canım al taşlı tak hem ışıktada süper parlıyor
hayırlı olsun :16:

kızlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. şehir dışındaydım nete giremedim geç cevap yazdım kusura bakmayın. aslında ince bir model düşünüyorum. ama haklısınız en mantıklısı yüzüğü parmağımda deneyip öle karar vermek sanırım. işallah pişman olmam :30:

Bende 18 mayısta nişanlanıcam alyansımı özellikle taşlı istemedim şimdi lazer işlemeli yüzükler çıkmış onlar bi harika taş kadar parlak duruyo

Back