Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişan zamanında bende kimseye bi çöp aldırmadım yemedim içmedim ama kendim yaptım yüzüğümü herşeyimi kendim aldım borçlandım elimde ne var ne yok döktüm ama içim çok rahattı, dile düşmektense o süreyi uzatır yüzük alabilecek duruma gelinceye kadar beklerdim..herşey için geçerli üzrimize düşen ne ise yapılmalı bence fazlası olsun ama eksiği asla...
Teşşekür ederim ama bu kadar ters bi şekilde yazmanız gerekmezdi.
Ben sadece danışmak istediğimden yazdım.Ailemide çok fazla zora sokmak istemiyorum ondandı.Birde daha önce şöyle internette göz gezdirdiğimde benim gördüğüm fiyatlar sizin dediklerinize göre çok uçuktu pekte anlamam bu işlerden ama oyle 200 -300 veremıcek deılım okdr bı sekılde ayarlarım tabiikide onların malıda onlara tabiiki ama bız konustugumuzda sozde surprız falan yapıcakmıs arkadasımada oyle demıstı ondan hep oyle dusundugumden dolayı bıraz sıktım kendımı.Sonu.ta adetleri yeni yeni öğreniyorum ve ona göre elimden geldiğince bişeyler yapıcam.