• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyans yerine Tektas modasina ne diyorsunuz?

Zehra2010

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
32
10
18
30
Merhaba hanimlar!
Eminim ki sizde fark etmissinizdir: Alyans yerine tektas takiliyor. Tabiki alyans görevi görülüyor bu sekilde.
Merak ettim, sizler bu yeni akimina ne diyorsunuz? Evli bir hanim olarak, sadece tektasi takmak yeterlimidir?

Sevgiler :KK200:

Evli nisanli oldugunu belli ediyor mu ediyor.
Alyansimi tamir icin verdim 3 gündür tektasimi takiyorum. alyansimin yeri bende ayri... tek tasimi sadece özel bir yere gidecegimde takiyorum.
Herkes sevdigi gibi kullanmali bence :)

tektaşın gereksiz abartıldığını düşünüyorum. amaç güzel bir yüzük takmaksa bu alyans ile de olabilir.

Benim bildiğim tektaş evlilik teklifinde takılır. Bunu sadece bayan takar. Alyans ise çiftlerin karşılıklı olarak sözlerinde yada nişanlarında taktığı çift yüzükleridir. Maddi durumu yoksa tektaş aramam ama alyans kesinlikle şart olan birşey. Tabi maddi durumu iyiyse bir tektaşada hayır demem :))))))))

Kafam kadar 5taş takanlar varya
Olmaz olaydı soğuttular yüzükten.
Hiç hoş değil hiç beğenmiyorum çok abartılıyo

Kafam kadar 5taş takanlar varya
Olmaz olaydı soğuttular yüzükten.
Hiç hoş değil hiç beğenmiyorum çok abartılıyo
Aynen katılıyorum ve taktıkları yüzüklerin gerçek olmadığını düşünüyorum o an :))

Aynen katılıyorum ve taktıkları yüzüklerin gerçek olmadığını düşünüyorum o an :))
Görmüş insan bunları milletin gözüne sokmaya çalışmaz.
Bide bilmem kaç karat diye anlatıyolar allahım utanır insan

Alyansın yerini tutamaz bence.Elbette tek taşta istiyor insan ama ilk tercih alyans

Alyans yerine tektaş modası diye bir şey duymadım. Ikisi de farkli seyler bana göre tektaş evlilik teklifi ederken takılır ve sadece bayan takar. Alyans ise nişanda iki tarafa da takılır. Ayrıca alyans modası geçecek bir şey de değildir kanaatimce...

Back