- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
- Konu Sahibi rebekah mikaelson
Merhaba kızlar , kaybettiğim üyeliğimi 10 sene sonunda yeniden aktifleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum :))
Size danışmam gereken bir konu var , Alyans seçiminde nelere dikkat edilmesi lazım bu konuda maalesef çok fazla acemiyim.aynı şekilde tek taşı da merak ediyorum .benim parmaklarım çok ince ellerim küçücük o yüzden özellikle tek taş konusunda taşı büyük modeller hoşuma gitmiyor .ama alırken nelere bakılır hiç bilmiyorum hem alyans hem tektaş için .biraz araştırayım dedim sertifikadan bahsedenler var ama onun hakkında da bir fikrim yok.alırken nelere dikkat etmem lazım fikirlerinizi yazarsanız çok memnun olurum
Ben baget yüzükleri sevmiyorum açıkçası. Benim de ellerim ince ve parmaklarım küçüktür ama tektaşım aşırı abartı durmuyor parmağımda. Evlilik teklifini tektaşla almak daha güzel geliyor, yukarıda da filmdelisi yazmış daha anlamlı olduğunu. :) Baget modeller daha nasıl desem, günlük geliyor gözüme. Zevk meselesi tabi. Tektaş için küçük karatlı ancak berraklığı fazla olan modeller seçebilirsiniz. Sertifika olayına gelince bu her AVMde şubesi olan kuyumcular yerine kapalıçarşı falan gibi kuyumcu çarşılarında güvenilir bir yerden almanızı öneririm; hem sertifikası olur hem de daha güzel pazarlık yaparsınız oralarla.