Alyans takar mısınız ?

takamiyorum elimde yuk var gibi hissediyorum farkinda olmadan cikarip bi yerlere birakiyorum 2 kere kaybettim dugun vs olmadigi surece takmiyorum o yuzden

Sol elimde alyansım sağ elimde beştaş ve tektaşım her zaman vardır. Bilekliğim ve tektaş küpelerimde olmazsa olmaz. Kolye sevmem bende,hiç takmam özel günler hariç.

Benim beştaşım vardı ormanda kaybettim, alyansımı kaynanamda kaybettim, başka alyans aldım onu da izmirde denizde kaybettim. Altın bilekliğimi de sokakta düşürmüşüm. O gün bugündür yüzük falan takmıyorum :confused:

Bu ne be altın laneti gibi. :KK48:
Daha takma bence de milleti zengin etceksin :KK45:

ben alışmışım, mesela tek taşımı çıkardım ellerim üşüyünce yüzük durmuyor :işsiz: büyük eksiklik hissediyorum

Takmıyorum, alyansın mantığı saçma geliyor.
Bak ben sahipliyim der gibi. Gibi değil öyle.
Ama eşim takıyor :)

Bende evliyim sağ parmağımda olmasına takmışlar sola takmalıymışım evli olduğum belli olmalıymış hala böyle saçma şeyler var maalesef :D

Eşimin yüzük parmağında; dövme olarak adım yazılı zaten. O hiç takmıyor. Bende ancak özel günlerde, davetlerde filan.
Çokta önemli olduğunu düşünmüyorum..

Boşverin iş yerindekileri; nasıl istiyorsanız öyle yapın.

devamlı gelip soruyorlar mı yani. birincide anlamaları mı kıt?

ya böyle tipler gerçekten var, eşimin kuzeni gibi. kız bir işin aslını öğrenmeden peşimi bırakmaz. o kadar laf sokuyorum o an bozuluyor 2 gün sonra tekrar yazabiliyor :110: sonra tekrar tekrar o konuyu açıyor.. değişikler yani

Ben sürekli takıyorum evdeyken işteyken haftasonu fark etmiyor. Parmağımda görmek mutlu ediyor.

Evli değilim ama evlendiğimde de takmam diye düşünüyorum. Hiç yüzük takmam zaten rahatsız oluyorum.

Normalde takardim, hamilelikte parmaklar sisince takmadim, sonra da zor geldi takmak, parmak rahatliyor yahu, simdi aklima gelirse takiyorum ama evde cikartiyorum, bu yuzden hic iz olmamistir, 8 senelik evlilik hayatimda.

Piyasadaki en ince alyansı aldım ama yinede takmak istemiyorum. Eşim hassas bu konuda bende kırmıyorum onu, takıyorum.

Biz takmiyoruz karı-koca.Beni kasindiriyor.Esim de denizde düşürdü.Almadik tekrar gerek duymadık.kimse de sormadi.

Back
X